TÄYKKY-STONZITEnna sai jo viime syksynä Ipanaiselta testiin uudenmalliset Stonz Bootiesit, mutta ne on ollu Ennalle tän kevään alkuun saakka ihan liian isot, sillä ne ovat kokoa M. Sen sijaan ollaan talviulkoilussa käytetty pelkkiä Linerzin lämpövuoria, jotka kuuluvat Stonzeihin sisään talvikeleillä. Ne on ollut talvella todella lämpimät tossut haalarin alla.
Nyt, kun tyttö on hieman kasvanut ja jalka on kasvanut, niin ollaan saatu Stonzit käyttöön. Stonzit ovat fleecevuorilliset tuulen- ja vedenpitävät tossut. Näissä uusissa Stonzeissa on pohjana PLUSfoam, joka on vedenpitävä ja kestävä pohjamateriaali. Stonzit ovat todella helppo pukea lapsen jalkaan ja uskoisin, että ne ovat lapsen jalassa kevyet ja mukavat. Siltä ne ainakin vaikuttavat. 
Ennan M koon tossujen lupaillaan kestävän aina 18 kuukauden ikään saakka, eli pitelen sormia ristissä, että nää menee vielä ensitalvenakin. Koska ihan täykyt päiväkotikengät!!  
Tälläselle suoralle makkarajalalle, mitä Ennakin vielä on, Stonzin kaksi kiinnitysnauhaa ovat täydelliset pitämään tossut jalassa. Tossut saa tiukasti kiinni jalkaan ja ne pysyy hyvin, vaikka jalat erityisesti kantaessa roikkuu vapaana. Kantaessa me ollankin eniten Stonzeja nyt keväällä käytetty, sillä rattaissa mulla on vielä toistaiseksi lämpöpussi Ennaa varten paikoillaa, koska Suomen vähäluminen kevät.. 
Mutta heti, kun saan ensinnäkin ostettua Ennalle kunnollisen vk-haalarin, niin lämpöpussi lähtee vesilintua kohti ja Stonzit tulevat rattaidenkin kanssa käyttöön, niin ei tarvitse kinata edestakas huitovan lapsen kanssa kenkien laitosta. Niin ja kunhan tuolta taivaalta tulisi välillä jotain muutakin kuin lunta.... 
Odotan myös, että päästään näiden kanssa myös hiekkalaatikolle, jotta Stonzien todelliset käyttömukavuudet tulevat esiin!  

*Stonz Booties, Linerz ja iki-ihana Tula saatu Ipanaiselta*

Ps. Vaikka nyt Stonzeja ei Ipanaisen verkkokaupasta saa, niin niitä tulee lähempänä syksyä sitten taas lisää!
Pps. Tulasta lisää voit lukea täältä <3 


Ei kommentteja