PAREMPI YHDESSÄ

Yksinäisyys on aihe, joka koskettaa varmasti kaikkia jossain vaiheessa elämää. Ei välttämättä konkreettisesti, mutta ainakin tunnetasolla. Jokainen tuntee itsensä joskus yksinäiseksi ja vaille seuraa. 
Mä olen tuntenut itseni aika yksinäiseksi todella kauan. Ihan kaikella tasolla - parisuhdetasolla, kaveritasolla ja sitten bloggaamisen suhteen. 


On ollut kiva bloggailla ilman blogikotia - on saanut kirjoittaa ihan mistä vaan, milloin vaan ja jättää kirjoittamatta, jos on ollut kiire. Ei ole tarvinnut miettiä kävijämääriä ja tuloksen tekemistä. Olen saanut levähtää kaikesta kiireestä ja ottaa bloggaamisen täysin stressittömästi. Toivottavasti se on myös näkynyt teille lukijoillekin. 
Mutta. Aina on se mutta. Olen kuitenkin sisimmissäni kaivannut sitä porukkaa, jota voin sanoa omakseni. Sitä yhteisöllistä bloggaamista, yhdessä tekemistä ja samanhenkisiä ihmisiä.

Vaikka mullakin on muutama kaveri, jotka bloggaa, niin en mä esimerkiksi Merelle soita ja kysele blogin ulkoasusta, päivittämisestä tai kirjoitusaiheista. Vaikkakin vuorotellen me väitetään toisillemme, että me lopetetaan ihan just..... 
On eri asia kuulua yhteisöön, jossa kaikki bloggaa ja kaikki tajuaa, mistä puhut, kun haluat puhua bloggaamiseen liittyvistä ongelmista tai iloista. 
Kun multa kysyttiin, olisinko mä kiinnostunut liittymään uuteen yhteisöön, joka kokoaa Varsinais-Suomessa vaikuttavia bloggaajia yhteen, niin kyllä mä ekana mietin kuinka kiva se olisi taas kuulua johonkin. 

Varpublogit on blogiyhteisö, joka kokoaa Turun seudun bloggaajia saman katon alle. 
Varpujengistä löytyy niin lifestyle-, harraste- kuin perhebloggaajiakin. Bloggaajiin pääset tutustumaan tästä
Tärkeimpänä kuitenkin pidetään paikallisuutta ja me Varpujengiläiset haluamme antaa teille aimo annoksen varsinaissuomalaisuutta blogifeediinne. 
On kiva taas kuulua johonkin. On erityisen kivaa kuulua porukkaan, joka on myös maantieteellisesti lähellä. 

Parempi yhdessä. Tästä alkaa uusi seikkailu. 

http://www.varpublogit.fi/

Ei kommentteja