OLIPA KERRAN HELSINKIPäätin jälleen kerran uhmata matkakarmaani ja varasin pari viikkoa sitten Onnibus-liput Helsinkiin. Matka alkoi sillä, että jätin kesän ensimmäisenä hellepäivänä vesipulloni kotiin, molemmissa kantapäissä oli järkyttävät rakot jo ennen kuin pääsin bussiin Turun päässä ja kynteni katkesi keskeltä kynttä niin, että se vuosi verta. Perussettiä siis. 


Onneksi määränpäässä odotti Mirka ja ihanan rento ilta! 
Mä pyrin käymään Mirkan luona Helsingissä vähintään kerran vuodessa, mutta viime vuonna reissua ei sattuneesta syystä tullut tehtyä. Osaksi myös sen takia, että vielä vuosi sitten Mirka asui väliaikaisesti lähestulkoon mun naapurissa, eikä Helsingissä. Mirka on niin ihanaa ja helppoa seuraa. Se on niitä kavereita, joita näkee (liian) harvoin, mutta juttu jatkuu aina siitä, mihin se on edellisellä kerralla jäänyt. Eli yleensä todella huonoihin läppiin... 

Tällä kertaa me ei lähdetty perinteiselle juhlintalinjalle ollenkaan, vaan vedettiin aikuiseen malliin myöhäinen illallinen ja oltiin omien peittojemme alla jo kello 12. 
Sain nukkua, en tiedä koska viimeksi, kello kymmeneen aamulla! Kukaan ei herättänyt ennen herätyskelloa, kenenkään tuttia ei tarvinnut laittaa suuhun, eikä ketään tarvinnut nousta yöllä syöttämään. L u k s u s t a.
Tietty me sitten sovittiin, että Mirka tulee tänne Turkuun kesällä ja mä sitten vielä kertaalleen vastavierailulle Helsinkiin, koska onhan se Jaren uus mesta pakko käydä tsekkaamassa
Treffit myös Aura Fest -viikonlopulle lyötiin lukkoon! Kesästä ei siis ole tulossa tylsä. 

Kiitos Helsinki ja kiitos Mirka ihanasta vuorokaudesta <3

Ei kommentteja