KYMMENEN VUODEN FACEBOOK-PROFIILIKUVAT

Siis jos on haaste, johon on pakko osallistua, niin se on tämä! Mahtava Mamma Rimpuilee -blogin Laura esitteli omat Facebookin profiilikuvansa viimeisen 10 vuoden takaa ja haastoi kaikki muutkin tekemään samoin. Joten käsky kävi! 


Itsehän myös tein itselleni fasebuukkiprofiilin juurikin vuonna 2007, mutta myös poistin sen lähes heti, koska maailman mustasukkasin poikaystävä (joka oli varma, että harrastan seksiä kaikkien facebook-kavereideni kanssa). 
Herättelin kuitenkin profiilini jossain kohtaa (salaa!) henkiin ja sillä tiellä ollaan. 

2007:


No siis filtterit. Kuvanmuokkauksen kulta-aikaa sanoisin, tuo vuosi 2007 siis. 
Vaihtoehtoina taisi olla mustavalkoinen, seepia ja sitten tämä mikäikinäihmeessäonkaan. Ja tätä käytettiin paljon! 
Harmi, että ne muut samaa filtteriä noudattavat kuvat ovat jossain irc-gallerian syövereissä, enkä pääse niihin käsiksi. Toisaalta voi olla ihan parempi niin. Kaikin tavoin. 


2008:


What can I say. Ainakin oon ollu joskus nuori, kaunis ja laiha. Hyvä olla todistusaineistoa siitä! Kiitän siis Mark Zuckerbergiä. 
En kiitä roskaruokaa. 


2009:


Jossain kohtaa kaikilla vanhemmilla on Facebookprofiilissa joko kuva lapsesta tai joku yhteiskuva. Tämä oli minun ensimmäinen yhteiskuvani. 
Kuvassa äidin raksupoksumussukka nro 1, eli esikoinen. 

Kannattaa kiinnittää myös huomiota kuinka mielellään raksupoksumussukka on siinä äidin kanssa kuvassa. BFF. 


2010:


Blondmoment. 
Oli muuten ihanat hiukset. Kaipaan kyllä tota väriä joskus vieläkin, koska se oli tosi helppo tyvikasvua ajatellen. 
Ja sai olla ihan vapaasti tyhmä. 


2011:


Pakollinen alastonkuva! Eikö kaikilla ole sellainen ollut? Or am I the only one?
Tässä vaiheessa voidaan jo todeta, etten ole koskaan oikein osannut päättää, ollako muna vai kana. Eli blondi vai brunette. Oikeastaan mustathan nuo hiukset ovat. 

...pitäiskö taas värjätä mustaks?2012:


Sitten on myös se pakollinen profiilikuva, missä ollaan vanhemman kanssa. Tämä on toinen niistä minun pakollisista "me and my parent" kuvista. Toisessa olen iskän kanssa. 
Tämä on siis äitini, ettei jää epäselväksi. Vuosi 1985, ei ole kauaa siis. 

Jos noi äidin rillit näkyis paremmin, arvostus äitiä kohtaan kaikilla kasvaisi ihan huikeasti. Oli muuten komeat. Respect. 


2013:


Taas äiti-lapsikuvia. 
Kuvassahan on (onneksi) kaksi lasta. En ole syönyt liikaa herkkuja. Tällä kertaa.


2014:


Selfieiden kultakausi alkoi! 
Niistä kertoo myös hämärässä muilta salaa otettu mustavalkoinen profiilikuva. Taisin saada kerrankin hetken katsella yksin telkkaria, kun päätin napata tän. 


2015:


Show them boobs! 

Oli vuosi 2015, täytin 30 ja laitoin tissikuvan. Kukapa ei olis tehny samoin!? Sehän on toisena alastonkuvan jälkeen must have -kuvien listalla. Sillä aikuisosastolla.

Kossubattery. Koska lisää lapsia ja valvominen. 


2016:


Kyllä. Tämä oli ainoa vuonna 2016 lisätty kuva!! Tai oli toinenkin, mutta se oli ollut käytössä jo vuonna 2015, joten ei kelvata. 

Tämä on myös niitä pakollisia "laita profiilikuvaksi lapsesi piirros sinusta tai perheestänne" -kuva. Eli siis Linan kuvaus minusta. 


2017:


Ihan vain ja ainoastaan tän haasteen takia oli pakko vaihtaa se vuodesta 2015 saakka ollut profiilikuva uuteen kuvaan. 
Jotta voisi päteä, että on sitä tänäkin vuonna kuvaa päivitelty! Että niin on. Kaikkea sitä. Jotkut noloimmista kuvista olen joskus ehtinyt poistamaan ja joinain vuosina oli tullut päiviteltyä niin tiheään kuvaa, ettei niitä kaikkia olis tähän voinu edes laittaa. Joskus järki pysyy päässä kauemmin.. 

Osallistukaa tekin tähän hauskaan haasteeseen ja ennen kaikkea tsekatkaa myös Lauran kuvat!


Ei kommentteja