KUN KEVÄÄN RUTIINIT LOPPUU
On vähän sellanen tyhjä olo. 


Koko kevään ajan ollaan Ennan kanssa käyty aina tiistaisin SwimBabySwim vauvauinnissa ja perjantaisin samaisen ihanan Hannan pitämällä GoBabyGo vauvajumpalla. Kumpainenkin harrastus on nyt kevään osalta päättynyt ja käteen jäi iso, iso kasa ihania hetkiä. 
Muistan vieläkin sen ensimmäisen uintitunnin ja vaikka meidän piti poistua hieman etukäteen altaasta Ennan ruokahalun vuoksi, niin muistan kuinka Enna nautti uimisesta heti ensimmäisestä kosketuksesta lähtien. 

Meille jokaviikkoiset uinnit ja jumpat oli niin iso rutiini, että nyt on vähän sellanen "mitäs sitten tekis" -fiilis ja nostelen joka tiistai ja perjantai täällä käsiäini ilmaan. 
GoBabyGo:lla olisi ollut toki myös mahdollisuus jatkaa uintia (ja jumppaa) myös kesällä. Mielelläni olisinkin sen tehnyt, mutta vieläkin epäselvät työkuviot sai mut perääntymään uintivarauksen luota. Olisin mielelläni kehoittanut teitä varaamaan vauvoillenne ja lapsillene vähintäänkin ne kesäuintipaikat, mutta ne myivät loppuun päivässä! 
Kannattaa siis tarkkailla GoBabyGo:n Facebook-sivuja ja varata syksyn uinnit ja jumpat heti, kun ne tulevat varaukseen!

Odottelen myös meidän vedenalaisten kuvien toimitusta, jotta pääsisin myös teille näyttämään pari kuvaa mun pienestä sukeltavasta vesipedosta! Mikä niissä sukelluskuvissa onkaan, kun ne on aina niin hienoja? 

Kiitos Hanna, kun pelastit meidän kevään tylsyydeltä ja annoit meille mahdollisuuden tutustua uusiin lajeihin <3 

*Kevään SwimBabySwim ja GoBabyGo -tunnit saatu yhteistyöstä GoBabyGo:n kanssa*

Ei kommentteja