KODINSISUSTUS - LASTENHUONELinalla ja Ellellä on aika iso huone kimpassa. Tai oikeastaan Linan ja Ellen huone on isoin makuuhuone, mitä meidän kotoa löytyy.
Mutta - aina on mutta - huoneessa on kolme ovea, jotka rajoittavat hieman sisutamista. On huoneen ovi, ovi vaatehuoneeseen ja vielä parvekkeelle. 

Molemmilla on myös omat sängyt. En ole vielä saanut aikaiseksi ostaa tytöille kerrossänkyä, sillä vielä olen pitänyt Linaa lian pienenä nukkumaan yläsängyssä. Nyt ikää ja koordinaatiokykyä Linallakin olisi jo tarpeeksi olla yläpunkan kunkku. Haaveilen tytöille joko Flex- tai Nukku -kerrossängyistä. Ehdoton unelma olisi kuitenkin Oliver Furnituren Wooden kerrossänky. Kuinka kaunis voi sänky olla?! Tuosta Woodenista haaveilevat myös isommat tytöt.. A ja R näkivät sen Li'l Decorin myymälässä ja siitä asti sitä ollaan kyselty. 

Tytöillä on paljon A Little Lovely Companyn juttuja, kuten pari julistetta Tuutilullasta ja säästölippaat Li'l Decorista. Muut julisteet ovat Li'l Decorista ostettu Tellkiddon juliste ja Oot niin ihanalta saanut Oot niin ihana -juliste.
Keittiö on Ikean Duktig-keittiö, jonka olen itse maalannut valkoiseksi (ja Lina perässä vähän tussilla koristellut salaa). Piirrustuspöytänä ja säilytystilana tyttöjen huoneessa toimii ihana Ikean Stuva. Tytöillä on sarjasta lipasto kahdella laatikolla, pöytä ja lipasto kahdella laatikolla ja kahdella hyllyllä. Tuoleina toimii niin ikään Ikean Mammut -jakkarat, joiden päälle mun sisko on virkannut päälliset. 
Hyllyn piirrustuspöydän ylle olen tehnyt itse hyllylevystä ja juuttinarusta. 
Nyt vähän harmittaa, etten ole napannut kokonaiskuvaa huoneesta, mutta huone näkyy aika usein snäpissä ( annueblogi ) , kun tuskailen sen siivoamista, joten kannattaa sinne tulla ja bongailla. 

Linan ja Ellen huone on aikalailla valmis, eikä sinne tule hetkeen mitään uutta. Enna muuttaa siskojen kanssa samaan huoneeseen ehkä joskus joulu-tammikuun tienoilla, joten seuraavan kerran muuttelen sisustusta silloin. Viimeistään myös silloin tulee ajankohtaiseksi hankkia se kerrossänky.

Minkälaisia lastenhuoneita teillä on?

2 kommenttia

 1. Kaunis lastenhuone, josta tulee ekana mieleen, että se houkuttelee leikkimään. Toimii siis varmasti hyvin teidän tytöillä :) Meillä lastenhuoneessa touhuaa päivisin neidit 4- ja 2v ja isompi nukkuu siellä myös öisin. Väritykseltään huone on hempeän vaaleanpunainen,sillä tähän asti tytöt ovat rakastaneet pinkkiä ja sitä on pitänyt olla kaikkialla! Jännä nähdä pitääkö huoneen sisustusta ryhtyä pian päivittämään, sillä neiti 4v on ilmoittanut kyllästyneensä pinkkiin ja uusi suosikkiväri esim.vaatteissa on mustavalkoinen. Huoneeseen pitäisi pian mahduttaa myös pikkuveljen tavaroita ja toisen tytön sänky eli sisustuksellisia haasteita on luvassa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä huoneessa leikitään ja paljon! Ennen tytöt leikkivät pääsääntöisesti olkkarissa, mutta nykyään leikit ovat siirtyneet omaan huoneeseen, kun saatiin sinne keittiö ja muuta kivaa :)

   Mä yritin tehdä huoneesta ajattoman niin kalusteilla kuin värimaailmaltakin. Vähän on tietty pinkkiä ja lamppukin on ihana "kattokruunu", joten selkeästi tyttöjen huone on tyttöjen huone. Mutta toivottavasti vielä asukkailleen mieluinen eskari-iässäkin.

   Poista