JUHLITAAN YHDESSÄ


 *Kuvat: Pinterest*

Tänä vuonna en pidä erillisiä syntymäpäiviä Linalle ja Ellelle, vaan tiedossa on kimppasynttärit. Yksinkertaisesti en vain tänä vuonna nähnyt tarpeelliseksi kutsua niitä täysin samoja ihmisiä kahteen kertaan parin kuukauden välein. Ja tietenkin mielessä oli myös kustannuskulut, mitä noinkin pienten synttäreihin saa helposti menemään. 
Onneksi tytöt ovat ihan tiimi muutenkin, joten yhteiset syntymäpäivät olivat heillekin vain innostava idea! 


Lina ja Elle saivat itse päättää juhlien teeman - se on tänä vuonna Peppi Pitkätossu. Peppi on meillä varsinkin Linan ihan ykkösjuttu ja Elle vähän peesaa mukana. Onnea on, ettei Elle vielä ihan tajua, että tässä mennään enemmän Linan toiveiden mukaan. Elle tykkää kyllä kaikesta, mistä Linakin tykkää.
Teemana Peppi Pitkätossu on kyllä suhteellisen helppo järjestää. Mulla on viime vuoden Sirkus-synttäreistä kaikenlaista värikästä tallella, joten ne tulee ehdottomasti myös tänä vuonna käyttöön! Ruokapuolelle olen ajatellut Peppimäiseen tapaan lettuja/vohveleita, nakkipiiloja ja muuta hyvinkin perinteistä lastenjuhlaruokaa. Yleensä teen ihan kaiken itse (paitsi kakun), mutta nyt synttärit pidetään jo kello 12 alkaen, joten aion turvautua aika paljon valmispakasteisiin. Katsotaan, mitä niistä tulee!

Juhlia juhlitaan tämän viikon lauantaina ja vieraat tällä kertaa koostuvat vain sukulaisista ja tyttöjen kummeista. En lähtenyt tällä kertaa erikseen kutsumaan Linan ja Ellen kavereita, mutta onneksi lapsivieraita saadaan myös kummien omista lapsista! 

Oletteko te järjestäneet lapsille yhteissynttäreitä? Miten ne ovat sujuneet?

Ei kommentteja