RAKAS LINA ERIN
Rakas Lina, 

ei Liina, Liinu, Liinuli tai Liinuska, vaan Lina. Juuri, miten sinä sen haluat lyhyesti ja ytimekkäästi sanottavan. Lina. 

Olet valloittavin tuntemani lapsi. Sinulla on mielikuvitusta, ilmeitä ja rakkautta enemmän kuin muille jakaa. Samalla olet myös todella vaativa ja omistat herkän luonteen. Olet todellinen jekkuilija ja välillä juksutat äitiä ihan 6-0.
Luotan siihen, että sinusta tulee vielä joskus jotain todella suurta ja mahtavaa. Sinusta jos kenestä on valloittamaan maailma. Olet todellinen Peppi Pitkätossu. 

Sinusta on kasvanut jo iso tyttö, joka ei äitiä kaipaa ihan jokainen hetki. Mutta on ihanaa, että parasta sinun mielestäsi on päästä äidin peiton alle kainaloon viikonloppuaamuisin. Minustakin on ihanaa päästä pitämään vain sinua kainalossani. 
Sinä osaat jo todella paljon ja olet päättänyt oppia paljon enemmän. Haaveilet jo kouluun pääsystä ja läksyistä. Luota minuun, haaveilet vielä joku päivä, ettet olisi koulussa. Osaat kuitenkin myös nauttia täysin rinnoin siitä, että sinä olet vielä lapsi. 

Sinä sanot, että sinusta tulee isona A. Uskon, että sinusta tulee isona paljon enemmän. Ei sillä, etteikö isosiskostasi tulisi mitään, mutta huomaan sinulla olevan erityinen kyky muuttaa tavallinen hiekka keijupölyksi. Sitä ei kaikilla ole. 

Minä olen ylpeä sinusta Lina Erin.

Ihanaa syntymäpäivää rakkaalle neljävuotiaalle mussukalleni <3 

Rakkaudella, 
Äiti

4 kommenttia