MANIKYYRI - CHECK!Meillä tytöt rakastavat lakkailla kynsiä - isommilla on jo kunnon lakkakokoelmat ja pienet ovat kiinnostuneina seurailleet lakkauspuuhia vierestä. Joten, kun itse noin vuosi sitten kuulin Nailmaticin lapsille sopivista kynsilakoista, kipitin ostamaan sellaisen Linalle ja Ellelle Biodellyn kivijalkaliikkeestä. 
Nailmaticin lakat lähtevät lämpimällä vedellä pois, joten ei haittaa, vaikka manikyyrin tekijä olisi hieman suurpiirteisen puoleinen!

Me saatiin blogin synttäreiden aikoihin Big Small Companylta Nailmaticin kynsilakkoja ja ihana yllätystötterö, joka sisältää kynsilakkojen lisäksi kaikkea pientä kivaa, mm. tusseja ja siirtotatuointeja. Jokainen tötterö on uniikki, joten etukäteen ei voi tietää, minkä värinen sisältä tupsahtava kynsilakka on. 
Mun mielestä tuo yllätystötterö on ihan loistava lahjaidea leikki-ikäisen lapsen synttärijuhliin tai vaikkapa pukinkonttiin (jos joulusta saa jo puhua). 

Näillä lakoilla meillä sujuu ilta jos toinenkin, kun annan tyttöjen lakkailla omia kynsiään ja mun kynsiä. Lina ja Elle mielellään myös lakkailisi isompienkin kynnet, mutta se vastaanotto on ollut tähän asti aika nihkeää....  
Tietty jokaisella ladyllä on myös näin keväällä varpaat kuosissa.. 

Oletteko te jo päässeet tutustumaan Nailmaticin kynsilakkoihin?

Ei kommentteja