SYNTYMÄPÄIVÄT 1920-LUVUN TEEMAAN


Kyllä oli h a u s k a a !!! 

Oli ensinnäkin ihanaa, että kaikki vieraat olivat panostaneet pukeutumiseen ja kaikki selvästi tykkäsivät päästä pukeutumaan kerrankin vähän hienommin! Ja kerrankin todella moni pääsi tulemaan! Meitä oli yhteensä 14!
Toisekseen oli mahtava päästä näkemään kavereita pitkästä aikaa! Oli kiva jutella niitä näitä, eikä kerrata päivän uhmasaldoa kenenkään kanssa. Sain olla yhden kokonaisen illan ihan lapsivapaalla - ja onnistuin siinä mielestäni myös itse! 

Juhlat juhlittiin mun luona, jonne olin väsänny keittiöön syötävien tarjottavien "pisteen" ja olkkarissa oli sitten juomatarjoilu. Kaikki olin funtsinu hieman teeman mukaisesti, joten tarjolla oli mm. 1920-luvulla suosittuja drinkkejä ja pizzapalaset taisivat olla ainoa ruoka, jota nyt ei ihan joka päivä 20-luvulla ollut tapana napostella.. 
Tarjottavat tehtiin taas kerran talkootyönä mun siskon kanssa kahdestaan! Kiitos avusta Roosa! Ja moni vieraskin pääsi jeesimään esillepanossa, sillä oltiin Roosan kanssa aika auttamattomasti myöhässä aikataulusta... Sen siitä saa, kun katselee edellisenä iltana Sohviksia leipomisen sijaan... 
Täytyy kyllä teille kyhätä reseptiä noista pinaattikupeista, jotka ovat noita hyvin epämääräisen näköisiä lehtitaikinakuppeja. Ne olivat herkkua!! Tehtiin niitä Roosan kanssa vielä kertaalleen uudelleen, koska nam!

Olin varannut meille myös pöydän turkulaisesta, suhteellisen uudesta, yökerhosta nimeltä Chic. Oletin sen sopivan meidän teemaan parhaiten Turun yökerhotarjonnasta, mutta valitettavasti olin hieman pettynyt. Meille varattu "pöytä" olikin kolme pientä erillistä pöytää suoraan tanssilattian vierestä = meidän piti heti jakaantua kolmeen eri porukkaan, enkä puolien kanssa päässyt enää juttelemaan sanaakaan baariin päästyämme. Tai oikeastaan yli puolten. Lisäksi musiikki oli tietenkin ihan täysillä, sillä pöytämme olivat lähes tanssilattialla, joten juttelu muutenkin sujui vaivoin vain vierustoverien kanssa. Oletin meidän pääsevän jatkamaan iltaa hieman intiimimmin ja tiiviimmin, sillä siihen Chicissä oman käsityksen mukaan olisi ollut mahdollisuus. (Vietinhän entisessä Showroomissa omat 3kymppiset, joka on nykyään osa Chiciä.)
Meidän porukka kyllästyikin ko. baariin aika pian ja vieraat katosivat alle tunnin sisällä - osa kotiin, osa toisiin baareihin, mukaanlukien minä itse. 
En usko Chicin olevan ihan heti oma valintani, kun taas joskus pääsen tuulettumaan. Monestakin eri syystä. Harmitti kyllä todella paljon, että baarivalinta meni mönkään.. 

Loppujen lopuksi meillä oli kuitenkin todella kiva ilta sillä pienellä porukalla, millä jatkettiin Chicistä eteenpäin! Pääsin kotiinkin vasta hieman ennen kello kuutta aamulla.. Onneksi mukana oli vanha koulukaveri, joka asuu tällä hetkellä Tampereella, joten hän tuli mun luokse yöksi. En tiedä miten olisin edes tuon mekon saanut auki ilman apuja! Hah! 

Iso, iso kiitos kaikille kanssajuhlijoille - toivottavasti teillä oli yhtä ihana ilta kuin minulla <3

Ei kommentteja