PITÄÄKÖ VAUVAN KANSSA HARRASTAA?Otsikkoon on kamalan helppo vastaus - mitään ei ole _pakko_ tehdä. Mutta - jos saisit itse päättää, vietätkö edes yhtenä päivänä viikosta alle tunnin antaen 110% itsestäsi ja huomiostasi lapsellesi, tekisitkö niin? 

Vauvauinnin lisäksi me käydään Ennan kanssa GoBabyGo:n vauvajumpassa ja kyllä se Enna siitä(kin) tykkää kuin hullu puurosta. Ja niin tykkää äitikin.
Kotona ei kuitenkaan tule aina oltua täysin läsnä, vaikka olisikin vauvan kanssa kahdestaan. Aina löytyy pyykkiä, tiskiä ja muuta tekemistä. Joten ei ole pahitteeksi edes kerran viikossa tehdä ensin raikas kävelylenkki, laulaa ja leikkiä vauvan kanssa 40 minuutin ajan ja käppäillä sitten takaisin kotiin. 
Lisäksi vauvajumpassa pääsee treenaamaan lapsen kanssa ja kehittää tämän motorisia taitoja. Vauvan kanssa venytellään, hierotaan ja sitten välillä vähän jammaillaan. Jokaisella tunnilla on oma teema, joka herättelee aina erilaisia aisteja ja taitoja esiin. Muutaman kerran jälkeen samoja juttuja voi jo kokeilla kotona ja pääsee esittelemään muillekin perheenjäsenille opittuja "temppuja".
Mä tykkään myös kovasti ohjaaja-Hannan tavasta tervehtiä aina kaikkia vauvoja yksitellen ennen tunnin alkamista. Heti tunnin alkuun tulee fiilis, että Hanna on läsnä just meitä varten.

Vaikken itse ole mikään muskari-äiti, niin tykkään ihan oikeasti käydä Ennan kanssa vauvajumpassa. Pelkäsin alkuun sen olevan todella vaivaantunutta, mutta ei ollenkaan! 
Kannatan siis vahvasti omalta mukavuusalueelta poistumista ja kokeilemaan vauvan kanssa harrastamista! Pakko se ei ole, mutta suosittelen suuresti!

GoBabyGo:lla olisi myös tanssitunteja Linan ja Ellen ikäisille lapsille. Täytyy katsoa ensi syksynä, josko omat aikataulut menis hyvin niiden kanssa yhteen, niin pääsis tytötkin aloittaan tanssiharrastuksen!

Lisää GoBabyGo:n tunneistä pääset lukemaan osoitteesta www.liikutaanilosta.fi

*Yhteistyössä GoBabyGo*

Ei kommentteja