LET'S PARTY LIKE IT'S 1923 IN DOWNTON ABBEY


Mä täytän tässä kuussa taas vuosia. Yh. Ei tarvitse varmaan kertoa, että liikaa. 
Täytyy todeta, että on kyllä erikoista, kun lapset kasvavat koko ajan isommiksi, mutta itse sitä vain pysyy yhtä nuorena kuin silloin 14 vuotta sitten! Hah. 
Oikea syntymäpäivä on vasta loppukuusta, mutta koska isommat eivät taas hetkeen pääse käymään isällään, niin tuleva viikonloppu on ainoa mahdollisuuteni vapaapäivään seuraavaan 4-6 kuukauteen. Tai ainoa kerta kuin isommat isälleen menevät. Vapaita mulle on onneksi luvassa vielä toinenkin 12h tässä kuussa, mutta siitä sitten lisää joku toinen kerta. 

Mutta nyt asiaan - lauantaina juhlitaan! Tulevat partyt tulevat olemaan ensimmäiset sitten ties kuinka pitkään aikaan. Odotan enemmän sitä, että pääsen istumaan kunnolla alas, juttelemaan mun ystävien kanssa ja ennen kaikkea nauramaan! Mä kaipaan nauramista. Tyhmää läppää ja kunnon räkänauruja. 
Mietin alkuvuodesta, että haluaisin pitää teemajuhlat ja mikä sen parempi teema voisi olla kuin 1920-luvun Downton Abbey?!? Ja jos nyt joku siellä ruudun toisella puolella ei tiedä mistä puhutaan, niin äkkiä Netflix laulamaan! Tai Yle Areena, sillä Downton Abbey pyörii nyt myös Ylellä uusintana. 
Mä niin r a k a s t a n Downton Abbeytä! Kun viime kesänä katsoin sarjan putkeen, niin mulle oikeasti jäi maailman tyhjin olo, kun kutoskausi päättyi. Call me crazy, I don't care. 

Luvassa on siis drinkkejä vanhaan malliin, toisiaan loistokkaampia pukuja, jazzia ja paljon skumppaa! 
En millään malttaisi odottaa, että pääsen toteuttamaan kaikki visiot, mitä mulla on ollut näitä juhlia varten ja pääsisin myös esittelemään niitä teille! 

On ollut myös ihanaa todeta, että vieraatkin ovat ottaneet teeman omakseen ja taitaa olla ensimmäiset teemajuhlat, joissa kaikki vieraat ovat panostaneet pukeutumiseen ja teemaan.  

Nyt vain lasketaan tunteja ja päiviä lauantaihin. 

Joita on 4d 5h.......

6 kommenttia

 1. Ööö mä en kyl saanu aikaseks tilata sitä mekkoo... oh no. Kyl mä keksin vielä jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks mä jotenkin arvelin ;D

   Mutta mulla on vahva usko suhun ja sun viimehetken ideoihin <3

   Poista
  2. Haha. :D Let's not get too high hopes. Mä vedän mustan mekon ja valkoisen essun päälle. ;) Voin sit tarjoilla teille koko illan!

   Poista
  3. Multa puuttuukin toi palvelusväki :D
   Carsonia ollaan Roosan kanssa ettitty - Mitäs Harri tekee lauantaina?? ;D

   Poista
  4. Hoitaa lapsia valitettavasti :(

   Poista