SYNTTÄRIVIIKKO - 3.

Last but not least!

Mulla on ollut tää viikko kyllä taas yksi surkeimmista viikoista aikoihin - sunnuntaina huomasin pari kivikovaa pattia vasemmassa rinnassa ja koko boob olikin täysin kosketusarka siitä hetkestä lähtien. Kuume ei ehtinyt nousemaan ja neuvolan kikoilla estettiin täysipäiväinen rintatulehdus keskiviikkoon mennessä.
Keskiviikkoaamuna ehdin jo hetken hymylilemään ja iloitsemaan taas ulospääsystä, kunnes mittasin Linalta 38,5 kuumeen. Tietenkin. No täällä me ollaan oltu kaikki neljän seinän sisällä ja tietenkin sen mukainen meno päällä.

Jottei elämä olisi ollut liian tylsää, niin en ole myöskään päässyt kirjoittamaan tai muokkaamaan blogitekstejä kolmeen päivään, koska bloggerilla (tai mun tietokoneella) on ollut jotain sitä vastaan! Tästä syystä ette saaneet eilen lukea mitään uutta..

MUTTA! Tänään päräytetään ilmoille synttäriviikon vihon viimeinen arvonta! Tämän kertainen arvonta liittyy lastenhuoneen sisustukseen ja onkin aika herkullinen, vaikka itse sanonkin.

Mitäs olis tarjolla?


Li'l Decor lahjoittaa Tellkiddon Bear -paperipussin ja A Little Lovely Companyn mustan Letter Bannerin.
Tiiviisti mua seuranneille ei ole varmaan mikään ihme, että mukana on ihastuttava Li'l Decor? Li'l Decor toimii niin verkossa kuin täällä meillä Turussakin! Kerrankin Turussa on kivijalkaliike, jonne enemmänkin kuin mielellään menisi hypistelemään kaikkea ihanaa. Meillä myös isommat lapset ovat innoissaan tästä liikkeestä ja viimeksi siellä vieraillessamme jopa A innostui ostamaan jotain omilla rahoillaan.

Tellkiddon ihanat paperipussit toimivat lastenhuoneessa vaikkapa pehmolelujen säilytyspaikkana. Meillä on isommilla tytöillä Closed Eyes -paperipussit pienemmässä koossa ja ne ovat ihana yksityiskohta tyttöjen huoneessa!  
A Little Lovely Company on aivan omaa luokkaansa, mitä tulee söpöjen lastenhuoneen sisutustarvikkeisiin. Meiltäkin löytyy arvontapalkintona oleva musta kirjainbanneri ja tekstejä löytyy niin olkkarista kuin lastenhuoneestakin.


MaxPlay lahjoittaa By Lille Vilden joutsentabletin. + alekoodi
Meillä on tällä hetkellä kaksi By Lille Vilden joutsentalblettia Linan ja Ellen huoneessa heidän piirrustuspöydällään. Tabletit odottavat meidän uutta ruokapöytää, jonka pitäisi saapua tällä viikolla. 

Odotan, että pääsen laittamaan nuo ihanat tabletit uudelle pöydälle ja jatkossa säästyttäisiin niiltä ikäviltä ruokatahroilta, jotka aina tuppaavat jämähtämään ruokapöytään niin hyvin kiinni, että irrottamiseen tarvitaan teräsmiestä. 

Tämän lisäksi teillä kaikilla on mahdollisuus käyttää alekoodia ANNUE , jolla saa -15% kaikista MaxPlayn tuotteista aikavälillä 16. - 19.2.2017!


Pikkunorsu -lahjakortti.
Olettehan tutustuneet Pikkunorsun valloittaviin julisteisiin? Olette varmasti, sillä ne ovat juurikin niitä, joissa vanhat lastenlaulut ovat saaneet uuden elämän ihastuttavina julisteina!
Pikkunorsun tuotteet tosin eivät pääty pelkästään niihin laulujulisteisiin, vaan valikoimasta löytyy paljon muutakin - kuten syntymätauluja, keittiötuotteita ja kalentereita

Minulla oli ennen Ennan kehdon päällä kaksi laulukorttia tauluna, nykyään tuo taulu sijaitsee minun makuuhuoneen hyllyköllä odottelemassa neidin omaa makuunurkkausta. 

Arvontapalkintoon kuuluu 35€ lahjakortti Pikkunorsuun.


Tuutilulla - lahjakortti. 
Tuutilulla kuuluu niihin ihaniin verkkokauppoihin, joista voisin tilata ihan kaiken. Tuutilullasta löytyy niin sisustustarvikkeita kuin lastenvaatteitakin. Uutuutena Tuutilullaan tulee myös Aarrekid, jonka uusin mallisto näkee tällä viikolla päivänvalon! 

Tuutilullasta löytyy myös kaikki ne ihanat A Little Lovely Companyn syötävän suloiset lastenhuoneen sisutuselementit ja Tuutilulla myy myös ainoana(?) suomalaisena verkkokauppana ihania Rose In April -hyllyköitä. 

Arvontapalkintojen joukkoon kuuluu 50€ lahjakortti Tuutilullaan.


Arvontapalkintojen yhteisarvo on noin 130€.
Mitenkäs tähän palkintoon pääsisi käsiksi? 

Tähän sisustusaiheiseen arvontaan pääset osallistumaan Instagramin puolella! 
Käyhän tsekkaamassa sieltä osallistumisohjeet!

Onnea arvontaan! 

Ps. Muistakaa myös alekoodi ANNUE , jolla saa -15% kaikista MaxPlayn tuotteista aikavälillä 16. - 19.2.2017!

Ei kommentteja