SYNTTÄRIVIIKKO - 2.

Kun ensimmäinen arvonta ollaan saatu päätökseen, on aika arpoa uudestaan!!

Tällä kertaa hemmottelun kohteena ovat lapset. Vauvaa isommat lapset. Koska sellaisiakin täältä löytyy jopa nelisen kappaletta, niin on luonnollista, että jollain teistäkin sieltä ruudun takaa löytyy lapsia.


Big Small Company lahjoittaa Nailmatic -yllätystötteröitä ja -kynsilakkaa.
Aika monelle tyttölapsen (miksei poikienkin) vanhemmalle on jo varmaan tullut tutuksi iki-ihanat vesiliukoiset Nailmaticin kynsilakat? Jollei, niin nyt kannattaa kiinnittää huomiota - Nailmaticin myrkyttömät kynsilakat sopivat lasten käyttöön ja vihdoin minäkin uskallan pitää tyttöjen kanssa manikyyrisessioita ilman nipotusta ja naputusta. 
Nailmaticin kynsilakat lähtevät pois lämpimällä vedellä, eikä tosiaan haittaa vaikka vähän menisi lakat yli kynsien. 

Yllätystötteröt ovat täynnä kaikkea ihanaa - ne sisältävät niin yllätysvärisen kynsilakan, tussit, tikkarin kuin lasten leikkitatskojakin. Meillä tämä tötterö oli ainakin ihan hitti! 
Tästä kirjoittelen vielä myöhemmin lisää! 

Arvontapalkintoon kuuluu kaksi yllätystötteröä ja niiden lisäksi vielä viisi kynsilakkaa. 


Vimma Mystcal Flowers -kassi ja Human -pipo.
Vimma halusi laittaa arvontapottiin iki-ihanan Mystical Flowers -kuosisen kassin ja Human -kuosin pipon. 

Meillä Mystical Flowers on kyllä ihan ykköskuosi Vimman kaikista ihanista kuoseista ja sitä löytyy Ennalta bodyna ja Linalta niin mekkona kuin hameenakin.  

Arvontapalkinnon pipon koko on L, joten se sopii jo vähän isommallekin lapselle. 


Kiddow -lahjakortti.
Kiddow on suhteellisen uusi suomalainen lastenvaatemerkki, johon itse olen viime syksyn aikana sosiaalisessa mediassa törmännyt. Kiddown vaatteet ovat hauskoja, lapsekkaita, mutta silti yksinkertaisia ja sen vuoksi ne miellyttävät ainakin minun silmääni erittäin paljon. 

Kiddown vaatteet ovat orgaanisesta puuvillasta valmistettuja. Valikoimaan kuuluu vaatteiden lisäksi myös asusteita ja muutamia sisustustuotteita, kuten tämä ihana jakkara <3  

Arvontapottiin kuuluu 30€ lahjakortti, jonka voit käyttää Kiddown verkkokaupassa.


Aarrekid -lahjakortti. 
Aarrekid on meillä vieläkin yksi suosikeista ja täällä odotetaan tällä viikolla ulos tulevaa uutta Aarrekid SS17 -mallistoa! 
Aarrekid on yksi suomalaisista lastenvaatemerkeistä, joka on jo vakiinnuttanut paikkansa ainakin meidän suomalaisten vanhempien sydämessä. Pöllöt ovat ainakin henkilökohtainen ikuisuussuosikkini, joka sopii lapselle kuin lapselle ja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! ..tyynyjä unohtamatta <3 

Arvontapalkintoon kuuluu 30€ lahjakortti, jonka voit käyttää nyt tällä viikolla ulos tulevaan uuteen SS17 -mallistoon Aarrekidin verkkokaupassa


Palkintojen yhteisarvo on noin 160€. 
Mitenkäs nämä kaikki ihanat palkinnot voi voittaa?

 Tämän arvonnan ja osallistumisohjeet löydät Facebookista

Ei kommentteja