RENTOUTTAVA LOMA.. VAI MITEN MENI?


Huhhuh. Meillä on ilmeisesti tapana sairastua aina talviloman aikaan. Viime vuonna talviloma meni lasten vatsataudin kanssa ja tänä vuonna sitten ollaankin viimeiset kaksi viikkoa pysytty visusti sisällä kaikkien keräten sairausbingosta omia voittojaan. 

Kaikki oikeastaan alkoi pari viikkoa sitten sunnuntaina, kun huomasin vasemman rintani olevan kosketusarka. No, kaksi kivikovaa pattia sieltä sitten löytyikin ja parin euron kolikon kokoinen punainen pläntti rinnan iholla. Nice. Kuume ei ollut kuitenkaan vielä sunnuntaina ehtinyt nousemaan, joten soitin heti maanantaiaamuna neuvolaan ja kyselin neuvoja, miten estän rintatulehduksen kuumeen. Niillä neuvoilla pysyin pari päivää sisällä vedellen buranaa tasaseen tahtiin kurkusta alas ja jo keskiviikkona olinkin terve! 
Mutta eipäs ollutkaan Lina. Keskiviikkona Linalle oli noussut yön aikana kuumetta, jota jäätiin koko porukalla kotiin laskemaan. Sille tielle jäätiin ja saldona oli - Linalla korvatulehdus, Ellellä kuumetta ja märkärupi(!?!). Minä sain yhden elämäni kamalimmista poskiontelotulehduksista ja Enna sai itselleen ensimmäisen korvatulehduksen. Isommat säästyivät kaikelta. Toistaiseksi. 

Joten me ollaan todellakin vietetty lomaa. Sairaslomaa. Eikä se millään muotoa ole ollut mukavaa. 
Haastetta teetti, kun olin saanut uhmikset terveiksi, niin sairastuin itse ja tiedätte varmaan, miltä tuntuu kipeänä koittaa pysyä kahden uhmatuhman perässä, joilla on "vähän" liikaa energiaa takataskuun kerättynä. 
Tästä syystä en ole siis päässyt edes haaveilemaan koneelle pääsystä. Tosin oman päänsäryn kanssa en ole pystynyt välillä edes avaamaan silmiä, saati sitten tuijottamaan koneen kirkasta näyttöä. Hiljaista on siis ollut. 

Nyt kuitenkin elämä alkaa voittamaan, antibiootit puremaan ja toivo siitä, että jossain kohti tällä viikolla päästäisiin ulos, elää. 
Kyllä pisti taas muistamaan, miten hankalaa on olla yksin lasten kanssa.... 

Miten teidän lomat sujuivat? Vai onko ne vasta aluillaan?

Ei kommentteja