VOI ROKOTUKSET


Meidän olisi pitänyt aamulla olla polskimassa GoBabyGo:n mukana lämpimässä altaassa kylpylähotelli Caribassa. Sen sijaan hoidan Ennan kipuilua ja kuumetta kotosalla, koska rokotteet. 
Tietysti meidän neuvolakäynti ajoittui mukavasti uintaharrastuksen aloittamisen aattoon. Hieman uumoilinkin, että näin saattaa käydä, sillä Lina ja Elle ovat reagoineet aina kuumeella rokotuksiin. Harmittaa ihan vietävästi. 

Muuten Enna on kasvanut erittäin hyvin ja äidinmaito rokkaa! Enna on tällä hetkellä 60,5cm pitkä ja painaa 6770g. Edellisestä mittauksesta on tullut 4cm pituutta ja reilu kilo lisää elopainoa. Enna kasvaa paremmin kuin kukaan muu siskoista... 
Olin alkuun todella skeptinen äidinmaidon riittävyyden suhteen - onhan kaikki muut saaneet lisämaitoa heti synnäriltä saakka. Mutta tällä kertaa maitoa näyttää olevan todellakin riittämiin Ennan tarpeille! Siitä kertoo myös ihanasti pyäristyneet posket ja mahavat reidet. Täyttä lihasta. 

Jospa meillä olisi paljon parempi tuuri ensi viikolla ja päästäisiin viimein mekin polskimaan Caribiaan. En ole koskaan aikasemmin yhdenkään lapsen kanssa ollut vauvauinnissa, joten odotan tätä todella innolla ja uskon, että Enna tulee rakastamaan meidän yhteistä uutta harrastusta!

4 kommenttia

 1. Ihana Enna.♥
  Ja hieno juttu, että kasvaa noin hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Söpöliini, sielläkin kasvetaan jo kohinalla. Harmi että jäi pulikoinnit väliin. Meillä oli myös rokotus tänään, huomenna saattaa nousta lämpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna uusi yritys uinnin kanssa! :)

   Miten teillä pärjäiltiin rokotusten kanssa?

   Poista