PARI SANAA SISKOISTA SISKOILLE

Siskot. 

Siskojen välistä ystävyyttä ei pysty sanoin kuvailemaan, sen pystyy vain tuntemaan. Muistakaa tuntea ja päästää toisenne teidän lähelle. Sillä mikään muu ei ole tärkeämpää kuin oma sisko. Ei mikään. 
Kun tänään menette illalla nukkumaan, niin huomaatte, että kaikista niistä riidoista ja kinasteluista huolimatta, sinä hymyilit aamulla ensimmäisenä siskollesi. Sinun siskosi teki sinun päivästäsi hieman paremman.

Vaikka joskus tuntuu siltä, että teidän tavaroita tutkii liian moni käsipari, ovenraosta tuijottaa aina joku tai se yksi, tärkeä asia on hukassa, koska luultavasti joku siskoistasi on sen vienyt, niin yritä muistaa, että ne käsiparit ihailevat tavaroitasi, silmäpari ovenraossa ihailee sinua ja se tavarakin on viety vain uteliaisuudesta sinua kohtaan.

Älkää riidelkö turhista, älkää antako minkään pienen tulla teidän väliinne. Vaalikaa sitä, että teillä on aina joku, jolle puhua. Aina joku, johon turvautua. Joku, joka ei kantele, ei väitä heti vastaan tai tuomitse.

Teillä on tässä maailmassa vain teidät toisenne - kukaan muu nainen ei teidän elämään pysty tuomaan samanlaista yhteenkuuluvuutta, kumppanuutta, ajatustenlukutaitoa ja sisaruutta kuin teidän oma siskonne. 

Kun te pidätte yhtä, teitä ei pysäytä mikään.

6 kommenttia

 1. Voi,tuo kolmas kuva on niin upea kaikessa herkkyydessään ja hieno on kirjoittamasi tekstikin!

  VastaaPoista
 2. ihana teksti ja kuvat!<3 ite viis siskoo omistavana voin allekirjoittaa joka lauseen, siskot on parhautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Ihanaa, kun joku, jolla on myös paljon siskoja, voi allekirjoittaa tämän!

   Poista
 3. Siskot on parhautta. Mullakin 3 ja kaikilla omat vahvuutensa. Ilman heidän apua en olisi selvinnyt.

  VastaaPoista