HOME SWEET HOME
Me muutettiin nykyiseen asuntoon muutama kuukausi ennen kuin Elle syntyi, eli muutosta tulee pian kolme vuotta. Tämän vajaan kolmen vuoden aikana sisustus, huonejärjestykset ja huoneiden asukit ovat vaihtaneet hyvin tiiviisti paikkaansa, eikä oikeastaan mikään ole alkuperäisessä paikassaan. 

Kun viime vuonna tuli ero, niin luonnollisesti koti ei ihan tuntunut enää kodilta. Kaikki yhdessä valitut huonekalut tuntuivat vierailta, eikä ollenkaan omalta. 
Sänkyä lukuunottamatta kaikki huonekalut olivat minun, joten mistään en joutunut luopumaan ja sängynkin luovutin oikealle omistajalleen vasta viime viikolla, kun ostin itselleni uuden. 


Halu uudistaa koko asunto oli kova. Ahdistuin pelkästään kotona olemalla, sillä kaikki oli niin vierasta ja jonkun toisen tyylin mukaan valittuja. 
Pikku hiljaa olen viime syksystä saakka saanut hankittua uusia huonekaluja ja vaihdellut vanhojen paikkoja. Itse rakastan valkoista (jota joku toinen inhosi) sisustuksessa, joten olen ollut todella innoissani siitä, että saan vihdoin täyttää kotini valkoisilla huonekaluilla. Hankintalistalla on vielä paljon asioita - keittiöön uusi pöytä tuolineen, julisteita lastenhuoneisiin, hyllyjä makkariin ja pieniä yksityiskohtia. Isoin ja "sitten joskus, kun on rahaa" -hankintana on uusi sohva. Kaiken muun haluamani ja valmiiksi katsomani saan hankittua helmikuun aikana, mutta sohvarahaa pitää säästää hieman kauemmin. 

Olen myös innostunut fiksailemaan vanhoja ja uusia tavaroita - maalisuti on heilunut niin omassa kuin vanhempien lasten kädessä ja minusta on kehkeytynyt varsinainen DIY-mamma. Hah. 
Joten ehkäpä jossain kohtaa pääsen kirjoittelemaan sisustuspostauksia enemmänkin! Olen saanut pienen sisutuskärpäsen pureman, joten epäilemättä huoneiden valmistuttua aion niitä teillekin esitellä. 
Aikaisemmin olen joutunut passaamaan teidän pyynnöt esitellä meidän kotia, sillä yksinkertaisesti en ole halunnut esitellä sellaista kotia, missä en itsekään viihdy. 

Kuvissa on pientä sneak peekkiä tulevasta - miltä vaikuttaa?

Ei kommentteja