PUKINKONTTIIN - TEINI-IKÄINEN

Meillä teini esittää eniten lahjatoiveita. Suurin osa niistä valitettavasti on tavaroita, joita en todellakaan pysty hänelle ostamaan tai asioia, jotka ovat mahdottomia toteuttaa. Teinillä on myös ehkä hieman väärä käsitys siitä, että mistä joulussa on kyse.. 
A esittää uuden toiveen per päivä ja harmittelee päivän päätteeksi, että pienemmät siskot tulevat saamaan niin paljon enemmän lahjoja. Mikä on kyllä totta - pienet saavat eniten lahjoja tässä perheessä, mutta isommat saavat "laadukkaampia" ja kalliimpia lahjoja, myös enemmän niitä lahjoja, joita he ovat erityisesti toivoneet. Pienille tuppaan ostamaan sitä, mitä muutenkin tarvittaisiin ja paketoin ihan kaiken sukkapaketeista leluihin. 

Kuten kouluikäiselle, teinille kannattaa hankkia lahjakortti, jollei tiedä tarkkaan, mitä teini toivoo. 
Itse pidän myös siitä, että teini-ikäiselle voi jo alkaa antamaan lahjoja, joista on hyötyä hänen tulevaisuudessaan - alkaa keräilemään erilaisia sisustuksellisia klassikoita ja muita tavaroita, joita hän tarvitsee yksin asuessaan. Kannattaa tietty ottaa huomioon teinin ikä.

Meikäläinen on pyöritellyt tälläisiä ideoita tänä vuonna: 
Teini-ikäinen on siitä kivassa iässä, että alhjoista voidaan neuvotella ja niitä voidaan käydä yhdessä katselemassa. Teini tietää jo, että lahjat eivät tule pukilta, joten niistä puhuminenkin on vapaampaa.

Mitä te suosittelette teini-ikäiselle lahjaksi?

*Kuvat ovat lainattuja niiden linkeissä olevista verkkokaupoista

2 kommenttia

 1. Meidän Iida 11v ei osannut esittää oikein mitään lahjatoivetta. Me hommataan nyt ainakin lisää ratsastuslippuja. :) Lahjakortit on aina hyviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Ratsastusliput on varmasti mieleinen lahja!

   Lahjakortit on meillä aina suuri hitti isjen kohdalla! Ne on jo niin vaativia omalla tavallaan, että mielummin annan niiden itse päästä shoppailemaan ja ostamaan sitä, mistä tykkäävät :)

   Poista