PUKINKONTTIIN - TAAPEROLLE

Jatketaan joulahjaideoiden parissa. 

Taapero on vauvan lisäksi vielä toistaiseksi helppo "asiakas". Taapero innostuu aivan satavarmasti lahjojen avaamisesta, eikä sillä lahjalla vielä niinkään ole väliä, kunhan saa vähän repiä paperia ja innostua hetkellisesti sieltä paljastuneesta lahjasta. Ja valitettavasti surullisen useasti taaperon kanssa käy niin, että lahja kuin lahja, niin se on unohdettu vartissa ja siirrytty seuraavaan pakettiin. 
Joten taaperonkin pakettiin pystyy helposti vielä sujauttamaan jotain helppoa ja käytännöllistä, mutta on myös kiva nähdä taaperon ilahtuvan jostain leikkisästä.

Tässä muutamia tämän vuoden suosikkejani: 

Zara:

Itse taaperon äitinä suosin ennen kaikkea sitä, ettei meille tule isoa kasaa tarpeettomia lahjoja. Tavaroita, joilla ei ole mitään paikkaa tai leluja, jotka ovat ostettu ajatuksella "kuhan nyt jotain ostan". 
Tämän vuoksi kehoitankin kaikkia lahjan ostajia ihan kysymään taaperon vanhemmilta, mitä kannattaisi ostaa, jollei lahja tule omalle lapselle. Tämä sääntö pätee kyllä ihan kaiken ikäisten kanssa. Itse ainakin ostan mieluiten sitä, mitä lapsi/perhe tarvitsee kuin jotain täysin turhaa. 

Mitä teidän taaperot saavat tänä vuonna lahjaksi?

*Kuvat ovat lainattu niiden linkeissä olevista verkkokaupoista

---

Edellisvuoden taaperoikäisten lahjavinkit voit käydä lukemassa näistä linkeistä: 

Ei kommentteja