PUKINKONTTIIN - LEIKKI-IKÄINEN

Leikki-ikäiset alkavat jo olemaan hieman vaativimpia, mitä joululahjoihin ja ihan kaikenlaiseen lahjomiseen tulee. Leikki-ikäisellä on jo sen verran omaa tahtoa ja toiveita, ettei ihan mikä tahansa henkkamaukan sukkapaketti välttämättä kriittisimpää vastaanottajaa tyydytä. 
Leikki-ikäinen osaa myös jo katsella niitä suuria lelulehtisiä, joita postinkantaja kantaa selkä vääränä postiluukkuihin aina joulun alla ja meillä ainakin on lehtiset jo niin katsottu, että niistä irtoaa jo sivutkin. 

Lelujen sijaan kuitenkin yritän aina etsiä vaihtoehtoja. Suorastaan inhoan sellaista turhaa muovikrääsää ja pyrin ostamaan lelut mielummin puisina ja kestävinä kuin vartin käyttöikäisinä. Ja omaa silmää miellyttävät puiset ja kankaiset lelut enemmän. 
Vaihtoehtoina leluille kuitenkin pidän esim. kirjoja ja jotain pieniä luksustuotteita, joista ainakin pieni tyttö ilahtuisi kovasti. Poikia en valitettavasti ole koskaan päässyt lahjomaan, enkä oikeastaan edes tiedä mistä leikki-ikäiset pojat tykkäävät...

Tässä tämän vuoden ideasuosikkeja: 
Meillä on tällä hetkellä Linan ykkösjuttuja kaikenlainen tyttömäisyys - vaahtokylvyt, oman shampoon valkkaaminen ja manikyyrit. Myös kaikki, mitä voi sanoa omaksi on täysin hitti - oma säästölipas, oma muki, oma reppu. Kaikki, missä on oma nimi ja sen osaa leikki-ikäinen lukea, on varma valinta! 

Mitä teidän leikki-ikäiset saavat tänä vuonna lahjaksi?

*Kuvat ovat lainattu niiden linkeissä olevista verkkokaupoista

 

Ei kommentteja