PUKINKONTTIIN - KOULUIKÄINEN

Jos leikki-ikäinen on vaativa lahjansaaja, niin sitä vasta on kouluikäinen. Ainakin meidän perheessä R on se, jolle minun on kaikista vaikeinta löytää lahjaa. En tiedä johtuuko se minusta vai siitä, että R ei todellakaan osaa peittää pettymystään, kun epämiellyttävä lahja sattuu kohdalle. 
Itse tykkäisin antaa kaikkea kaunista ja käytännöllistä. Valitettavasti koululainen ei ole aina ihan täysin samaa mieltä. 

R tykkää lukea ja piirtää. Käyttää rentoja vaatteita ja räplätä kännykkää... Kyllä. Kuten varmaan suurin osa koululaisista? 

Tässä ideoita kouluikäiselle: 

Zara:

Zara: 

Vaikka lahjakortti on jotenkin ärsyttävä, niin on se jo koulukäiselle todella mieluinen lahja ja ennen kaikkea varma lahja - koululainen tietää jo mistä tykkää ja ostaa sen mielellään itse. 
Lahjakortti on myös oiva väline opettamaan rahankäyttöä ja ostosten tekemistä! Ei haittaa, vaikka siitä osa menisi johonkin hieman turhempaan, mutta sitä voi myös käyttää jonkun halutun tavaran/vaatteen saamiseen. Eikä lahjakorttia pysty tuhlaamaan karkkiin ja suklaaseen, kuten riihikuivan rahan pystyy... 

*Kuvat ovat lainattuja niiden linkeissä olevista verkkokaupoista

---
Edellisvuoden lahjavinkit kouluikäiselle voi käydä lukemassa täällä: 
 

2 kommenttia

  1. Täällä päin hitiksi on noussut myös "Tuhoa tämä kirja"-kirja,jonka omalle 12v.kummitytöllenikin joululahjaksi hankin. Kirjan idea ei itselleni ihan heti auennut,mutta puree ilmeisesti varsinkin näihin esiteineihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa! Tiedänkin kirjan! Se onkin todella hyvä lahjaidea! :)

      Poista