TUNNELMIA RISTIÄISISTÄ

 -osa kuvista on Meren kameran kätköistä

Meillä oli sunnuntaina lähes täydelliset juhlat - lähes, sillä itse en muista niistä oikeastaan mitään muuta kuin, että imetin, imetin, imetin ja juoksin jämäpöytään nappaamaan pari lihapullaa ennen kuin ne loppuivat! Mutta vieraiden puheiden perusteella täydelliset pienen neidin ensimmäiset juhlat!

Tunnelma oli rento - paikalla oli kummien lisäksi lähisukua ja muutama isosiskojen kummi. Tietty myös kaikki isosiskot mätsäävissä asuissa. 
Itse kasteeseen ei kuulunut mitään "turhaa" ja toimitus oli kaikkien onneksi lyhyt - Enna päätti ilmoittaa omaa mielipidettään aina nimenantoon saakka ja rauhoittui vasta saatuaan nimensä kuuluviin. 
Ensimmäistä kertaa koskaan meillä oli myös lauluesitys ja siskoni paras ystävä lauloi kitarasäestyksellä Anna Puun Mestaripiirroksen. Itsellä oli pidättelemistä kyyneleissä, kun huomasin mm. oman äitini itkevän jo ennen esityksen alkua. Hammasta purren tuijottelinkin seiniä. 

Teimme siskoni kanssa kaikki tarjottavat kimpassa, täytekakkua lukuunottamatta, joka tuli siskoni toiselta isosiskolta, kuten meidän kaikki tilatut kakut. Kakun koristemokkasiinit oli tehty Ennalla jalassa olleiden mokkasiinien mukaan ja kakku oli kauniin ulkomuotonsa lisäksi myös erittäin herkullista!
Tarjolla oli couscous-fetasalaattia, falafelejä, lihapullia, härkärullia, mozzarella-tomaatti-basilika -vartaita, vadelmatäytekakku, vadelmajuustokakku-brownieita ja Mummuni tekemiä pikkuleipiä. Lapsia ja lapsenmielisiä varten pöydästä löytyi myös vaahtokarkkeja. 

Rakastuin ihan täysin myös kukkiin, jotka sain Kukka Fiorilta kastejuhlaa varten. En ole niinkään sitä tyyppiä, jonka kotoa löytyy aina tuoreita kukkia, vaikkakin niistä tykkään. Osaan vain muutaman kukan nimeltä ja kyllä, tsekkasin näitäkin varten ensin googlen ihmeellisen maailman, jotta osaan pyytää oikeanlaisia kukkia... Mutta nyt, kun kukat ovat kaunistuttaneet pari päivää meidän keittiössä, niin joudun varmasti hakemaan uuden kimpun, kun näistä kukista joutuu luopumaan. 

Kauniit juhlat on siis juhlittu ja nimeäkään ei enää tarvitse piilotella. Tosin ainakin Lina ja Elle oli pitänyt huolta siitä, että koko päiväkoti tietää pikkusiskon nimen...

2 kommenttia