LÄMPÖÄ VAUVALLE

Yhdeksi vauva-ajan suosikeiksi on jo nyt noussut ihana Baby Wallabyn merinovillapeitto. Se ei ole pelkästään ihan järjettömän kaunis, vaan myös ihan oikeasti ihanan lämmin. 

Meidän vaunuihin on todella hankalaa saada paksua lämpöpussia/makuupussia, joten meillä on käytössä lämpöpussin tilalla merinovillapeitto. Se on tarpeaksi ohut, mutta myös lämmin. Ennalla on lämmin olla vaunuissa ja silti tilaa jää sen verran, mitä tilaa voi ahtaisiin vaunuihin jäädä. 
Tietty peitto ei riitä yksinään, kun tulee kunnon paukkupakkaset, mutta tähän mennessä se on osoittautunut erittäin toimivaksi yhdistelmäksi toppahaalarin kanssa. 

Peitto ei ole meillä pelkästään vaunuissa käytössä, vaan se kulkee lähestulkoon Ennassa kiinni joka paikkaan. 
Kun peittoa käyttää sen puuvillaisella puolella, niin se on hieman viileämpi ja sopii oikein hyvin mm. sitterissä torkkumiseen, taikka laittalla hengailuun. 
Lämmin merinovillainen puoli taas meillä otetaan käyttöön esim. kun tullaan kylvystä ja käärin Ennan siihen lämmittelemään.
Olen peittoa testaillut ihan itsekin ja minuakin(ja Ennaa) enemmän peittoa rakastaa Elle. Pehmeän peiton alla siis haluaa torkkua lapsi jos toinenkin (ja yksi vähän isompikin). 

*Merinovillapeitto on saatu yhteistyössä Baby Wallabyn kanssa*

Ei kommentteja