RISTIÄISSUUNNITELMIA


Meillä on kuun lopussa vauvan ensimmäinen juhla - ristiäiset. 

Täytyy myöntää heti kärkeen, että aloitin suunnittelemaan tulevia ristiäisiä jo keväällä. Kesään mennessä mulla oli valmiina jo menu, vieraslista, ohjelma ja lokaatiotoive. Vain vauva puuttui.
Varasin juhlapaikan noin viikko ennen kuin Miltsu syntyi, pappia en saanut varattua (yritin kyllä), sillä Turussa ilmeisesti on käytäntö, ettei näitä varailla ennen vauvan syntymää..Halusin heti ristiäisistä hieman isommat juhlat, mitä aikaisemmin meillä on ollut. Halusin kutsua kaikkien lasten kummit, sillä ristiäiset nostavat aina esiin ison kasan kysymyksiä niistä omista kummeista. Miksipä ei siis kerätä kaikkia kokoon?
Juhlapaikkana toiveissa oli sama ihana seurakunnan kartano, jossa Linankin kastejuhlaa vieteltiin. Hirsiseiniin sopii rustiikkinen koristelu ja rento tunnelma.
Väriteemana minulla on vaaleanpunainen ja minttu. Olen pitkin kesää etsinyt ja ostanut tytöille teemaan sopivaa vaatetusta ja kerännyt mm. lasipurkkeja kukkamaljakoiksi. Kakun ulkonäköä en ole vielä lopullisesti osannut lyödä lukkoon, mutta sekin pitäisi huomiseksi olla päätettynä.


*Kaikki kuvat: Pinterest*
 
Hieman nyt meinaa juhlapäivä tulla nopeasti vastaan, sillä muistan koko ajan enemmän asioita, joita pitäisi hoitaa ristiäisiä varten. 
Onneksi kuitenkin tärkeimmät on hoidettu - pappi, paikka ja kutsutkin ovat löytäneet tiensä toivotuille vieraille. Toivottavasti ainakin. 

Suunnitelmana ristiäiset ovat hyvikin paperilla ylhäällä, mutta katsotaan, miten toteutus saadaan toimimaan! 

Minkälaisia kastejuhlia/nimiäisiä teillä on ollut?

4 kommenttia

 1. Ihania suunnitelmia. :)
  Ihanat nuo molemmat kakut. Mä tein meidän Hugon yks vee kakkuun istuvan norsun jolla on ilmapallo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykästyin tohon norsu -ideaan. Joskin meille ei nyt sitä sitten tule.. mutta vois vaikka 1-v synttäreille sellasen sit tilata! :)

   Poista
 2. Voi että, miten ihania suunnitelmia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että niistä edes jotain saan toteutettua :)

   Poista