MAAILMAN PARAS UNIKAVERI

Ostin Miltsua varten kehdon, joka on tietenkin huomattavasti pienempi kuin pinnasänky. Ajatuksena oli alusta saakka, että kehto on vain varalla ja vauva tulee nukkumaan minun vieressäni.
Alkuun vauva nukkuikin kehdossa, sillä pelkästään maidon haistaminen sai neidin lipomaan huuliaan ja nukkuminen vierekkäin tarkoitti vain ja ainoastaan tissimaratonia. Toisin sanoen meikäläisen valvomista yöt läpeensä.... Joten vauva nukkui kehdossa ja minä omassa sängyssäni yksin.
Nyt muutamaa nuhaista yötä lukuunottamatta (pääty on pitänyt saada ylös) vauva on nukkunut vieressäni ja homma on osoittautunut oikein käteväksi pitkien unien ja pitkien yösyöttöjen kannalta. 
Koska kehto on pinnasänkyä pienempi, kriiseilin hieman sinne laitettavan peiton kanssa. Jopa pieni äitiyspakkauksesta saatava peitto oli kehtoon aivan liian iso, joten sen tilalle oli pakko keksiä jotain muuta.
Jotain muuta on ihana Baby Wallabyn ensipeittosetti. Ensipeitto on yksi pitkä peitto, joka taitetaan ikäänkuin makuupussiksi. Peitto napitetaan sivuilta kiinni, mikä on ollut todella kätsyä! Peitto on kuin tehty kehtoon, saan sen kehdon sisälle pieneksi pesäksi vauvaa varten. Neppareiden ansiosta ei tarvitse edes pelätä potkiiko vauva peiton pois päältään vai vetäiseekö hän sen kasvoilleen kesken unien. Peitto on myös helppo nostaa kehdosta omaan sänkyyni ottamatta vauvaa pois lämpimän peiton suojista. *Ainu ensipupu on saatu*

Baby Wallaby on suomalainen uunituore yritys, jonka lähtökohtana on helpottaa lapsiperheiden arkea. Kaikki tuotteet ovat neutraaleja ja sopivat hyvin sen vuoksi kotiin kuin kotiin. 
Tuotevalikoimaan kuuluu peittojen lisäksi myös mm. villapeittoja, vaunusuojia ja  pyyhkeitä vauvoille. Miltsulla on ensipeiton lisäksi aivan ihana Baby Wallabyn merinovillapeitto, josta kirjoittelen teille lisää myöhemmin.

Tällä hetkellä unet sujuvat aika vaihtelevasti - joskus saan nukkua jopa neljä tuntia putkeen, kun taas useimmiten toisinaan valvon vauvan kanssa hyvin pitkälle aamuyölle ja unta tulee kerättyä yhdestä kahteen tuntia koko yön aikana. 
Kuitenkin tällä hetkellä tuo minityyppi on kyllä maailman paras unikaveri, jota en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Tulevaisuus näyttää tosin, pitääkö unikaveria varten hankkia oma pinnis, vai mennäänkö vierekkäin aina juniorisänkyyn saakka.

*Postaus toteutettu yhteistyössä Baby Wallabyn kanssa*

Ei kommentteja