HIUSTENPIDENNYKSET 2,5KK JÄLKEEN

On ollut tarkoituksena kirjottaa pidennyksistä about kymmenen kertaa ja yksi kirjoitus niisä odotteleekin luonnoksissa, nimittäin hoito-ohjeet. Mutta syyskuu tuli ja meni täynnä raskausposauksia, joten hius- ja pidennysjutut sai valitettavasti odottaa. 

Mulla on nyt ollut pidennykset 2,5 kuukautta, mikä on aika pitkä aika hiustenpidennyksille. Tähän mennessä osa hiuksista on yleensä jo lähtenyt, takkuuntunut tai ainakin jollain tapaa kärsiny. Mutta täytyy nyt ihan rehellisesti sanoa, ettei mulla ole yhtäkään rastaa sinettikohdissa, eikä yksikään osio ole lähtenyt irti! 
Osasyy siihen, että pidennykset ovat näinkin hyvässä kunnossa, on tietenkin siinä, miten itse niitä hoidan (hoito-ohjeet siis tulossa), mutta iso osa on myös kiittämistä hiuslaadulle ja erityisesti niiden laittajalle!
Älkää välittäkö kuvien huonosta laadusta, mutta tätä nykyään pääsen suihkuun niin harvoin (hehheh), että kuvat ovat nyt jouduttu ottamaan aika myöhään illalla = pimeissä olosuhteissa. Kaikinpuolin... Mutta siis kuvat eivät anna oikeutta hiuksille. Kuvia varten hiuksille ei myöskään ole tehty tällä kertaa yhtään mitään muuta kuin suihkussa käynti, ilmakuivaus ja harjaaminen.
Kävin pidennykset laittamassa Hiusmuotoilua Tunteella -kampaamon Jonnalla ja en voi vieläkään muuta kuin kehua Jonnan työnjälkeä. Pidennykset eivät ole haitanneet kertaakaan omaa elämääni millään muotoa ja hiustenlaitto on sujunut yhtä hyvin (tai huonosti) kuin ennenkin.  
Olisin halunnut käydä Jonnan luona värjäämässä tyvikasvuni ennen viikonlopun ristiäisiä, mutta oma aikatauluni ei millään antanut periksi näinä ristiäisiä ennen olevina viikkoina. Mutta pian! 

Mitä mieltä siis olen nyt pidennyksistä? Olen edelleen tyytyväinen. Erittäin tyytyväinen. Ennen laittoa hieman hermoilin, että tulevatko pidennykset pysymään, tuleeko niistä minulle vain taakka, mutta laiton jälkeen en ole katunut päivääkään. 
On ihanaa olla pitkähiuksinen ja laittaa kampauksia, jos sille päälle sattuu. Viime aikoina tosin eniten käytetty kampaus on ollut se kuuluisa kotiäitinuttura, mutta hiukset ovat kestäneet senkin rullaamista hyvin. Pelkäsin myös, ovatko hiukset tippuneet jo ennen ristiäisiä pois, mutta tosiaan yksikään osio ei ole liikahtanutkaan mihinkään, joten saan viikonloppuna väsätä itselleni jonkun kivan kampauksen! 

Väri on myös säilynyt hyvänä, vaikka Jonna alkuun hieman varoitteli, että ruskea saattaa hieman haalistua, sillä minulla oli se ihana tuhannen kerran blondaus siellä alla... Joten pidennykset eivät erotu vieläkään omista hiuksistani. 
Tyvikasvu on lähinnä se ongelma tällä hetkellä, enkä malta odottaa päästä korjaamaan sitä ongelmaa Jonnan luokse! 

Summa summarum - all good everything, enkä vois tyytyväisempi hiuksiin olla!

Ps. Kuvia, joissa hiukset todella pääsevät oikeuksiinsa, voit käydä tsekkailemassa mm. täällä, täällä, täällä ja täällä

2 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää,odotan hoitopostausta :) itellä sinetit

    VastaaPoista
  2. Olet oikeassa että hiusten laadulla ja niiden laittajalla on valtava merkitys pidennyksen kestävyyteen ja lopputulokseen. Hyvät, oikeaoppiset hoito-ohjeet ja niiden noudattaminen takaavat jokapäiväisen elämän sujumisen hiustenpidennyksen kanssa.
    Olen itse hiustenpidennysten ammattilainen ja jaan mielelläni kaikille halukkaille tietoa pidennyksiin liittyen. Jos haluat käydä katsomassa hoito-ohjeemme, tässä linkki sivuillemme: https://www.hairglamour.fi/hoito-ohjeet/ sekä tarkennusta vielä ohjeisiin: https://www.hairglamour.fi/blogi/hiustenpidennyksen-kultaiset-hoitosaannot/.
    Toivottavasti Sinä sekä hiustenpidennyksiä käyttävät lukijasti saavat näistä lisäarvoa :-) Yst. Terv, Katariina

    VastaaPoista