VAUVAN KOTIUTUMISVAATTEET

Kotiutumisvaatteet ovat ainakin itselle ollut aina sellaiset vaatteet, jotka mahdollisesti säästän lapselle ja suunnitelmissa on antaa vaate/vaatteet sitten lapselle tämän ollessa joko täysi-ikäinen tai hänen saadessa omia lapsia. En ole vielä päättänyt miten menetellä..
Mutta omasta mielestäni kotiutumisvaatteet menevät siihen kastiin, mikä on jollain tapaa merkityksellistä, sillä ne ovat ihka ensimmäiset vaatteet, jotka vauva omasta vaatekaapista pääsee pukemaan päällensä. Tai jotka vanhemmat pääsevät omalle tuoreelle vauvalleen pukemaan. 


Halusin tällä kertaa pukea vauvalle jotain todella basic vaatetta. Ensimmäisten hankintojen joukkoon pääsikin ihana, kevyt, valkoinen puuvillahaalari. 
Puuvillahaalari on Lindexistä ja sen uskalsin huoletta ostaa jo ennen kuin tiesin vauvan sukupuolta. Haalarin alle tulee aivan tavalliset valkoiset "alusvaatteet" eli valkoinen body ja sukkikset. Väriä tulee hieman sukkiin, jotka valkkasin mukaan vaaleanpunaisina. Sukat ovat Ellen vanhat, enkä voi uskoa, että Ellellä on joskus ollut niin pieni jalka! Onko vauvoilla oikeasti noin pienet jalat... 
Body on myös Lindexin ja se taitaa olla myös Ellen vanha. Body on tässä välissä käynyt lainassa muualla, mutta palasi nyt takaisin meille ja sopii täydellisesti kotiintulovaatteisiin. Lindexin "vanhat" bodyt kun tuppaavat olemaan ainoita bodeja, jotka oikeasti ovat pieniä. Ostin Miltsua varten Kappahlista valkoisen koon 50 bodyn, mutta se osoittautuikin kotona muihin bodeihin verrattuna todella isoksi. Nykyäänhän myös Lindex on ottanut käyttöön tuplakoot, joten näitä ihania pieniä ei taida sieltäkään enää saada.. 
Sukkikset ovat peruja Linan äitiyspakkauksesta. Oletan niiden olevan ihan liian isot vauvalle, muttei se haittaa menoa ollenkaan. Kyllä ne tuon yhden reissun menee!

Päällivaatteiksi valitsin Name Itin uudesta syksyn mallistosta ihanan, superpehmeän villahaalarin kokoa 50/56. Haalari on niin pehmeä ja kevyt, että haluaisin sukeltaa sen sisään itse. Miksei näitä valmisteta aikuiskoossa?!?
Olen etsinyt vastaavaa haalaria todella pitkään, eikä sitä mieleistä ole oikein tullut vastaan. Osa on ollut liian ohuita ja osa taas liian paksuja. Väärän värisiä tai muuten vain ne eivät ole oikein napanneet. En ollut edes hokannut katsoa Name Itin valikoimaa, sillä meillä Turussa ei enää liikettä ole ollenkaan, mutta onneksi Name Itiltä otettiin minuun yhteyttä ja tarjottiin yhteistyömahdollisuutta. Tätä kautta löysin täydellisen kotiutumishaalarin ja -pipon. 
Samaa haalaria olisi ollut myös harmaana, mutta päätin tällä kertaa heittäytyä ihan villiksi ja ottaa vaaleanpunaisen. Sitä poikayllätystä odotellessa...Pipoa en kuitenkaan halunnut vaaleanpunaisena, vaikka sekin mahdollisuus oli. En halunnut pukea vauvaa kokonaan pienen possunpoikasen näköiseksi, joten etsin vaihtoehtoa. Löysinkin supersöpön harmaan kimaltelevan pipon, joka sopii haalarin kanssa täydellisesti! Sain vielä kuin kirsikkana kakun päälle yhdeltä vauvan tulevalta kummitädiltä harmaat pienet lapaset, joten se oli match made in heaven. Pipo on vielä kimaltelevaisempi luonnossa kuin kuvissa, joten se sopii täydellisesti pienelle prinsessalle!Mukaan sairaalaan lähtee myös ihana merinovillainen Baby Wallabyn viltti. Viltti meinasi joutua meidän "kaikki mikä on vauvan, on vain myös minun" -Ellelle, mutta nappasin sen äkkiä neidin leikeistä pois, sillä en olisi vilttiä nähnyt enää koskaan. Tai olisin, muttei siihen olisi saanut koskea. Kuten ei saa koskea vauvan kehtoon, sitteriin, hoitopöytään...... Koska ne kuuluvat nyt Ellelle. Mutta Elle ihastui myös viltin pehmeyteen ja sai pitääkin sitä yhden illan omana löhöilyvilttinään.
Milfrid on saanut viltin Baby Wallabyltä

En malttaisi ollenkaan odottaa, että pääsen pukemaan nämä ihanuudet vauvan päälle ja tuomaan neitiä jo kotiin! 
Meillä kaikki odottavat vauvan kotiutumista kuin kuuta nousevaa - Lina kyselee joka päivä "koska vauva tulee" ja nyt Ellekin on alkanut silittelemään masua ja kertomaan, että "tykkää tosta vauvasta". Elle myös vaatii uhmakkaaseen tyyliinsä minua "näyttämään vauvan", eikä ymmärrä, etten pysty avaamaan mahaani ja näyttämään vauvaa ennen syntymää. Joten odotan, että pääsen "näyttämään vauvan" myös Ellelle. 

Täällä odotetaan sinua jo Milfrid-vauva <3  

---

Vinkki: Koodilla NameItAnnukkaEronen2016 saat Name Itin verkkokaupan tuotteista -15% ! Kannattaa käydä tsekkaamassa kaikki ihanat syksyiset uutuudet! Varsinkin Name Itin sofshell -tuotteet ovat olleet todella tykättyjä ja nyt välikausivaatteet ovat jo pakko hankkia, jollei niitä ole jo hankkinut.. 

Koodi on voimassa 23.10.2016 saakka.

*Postaus on osa Annu E. -blogin ja Name Itin yhteistyötä. 
En hyödy linkkien klikkailuista laisinkaan.*

4 kommenttia

 1. Ihania vaatteita! Meillä kotiutumisvaatteet päätyi muistojen laatikoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ajatus! Jotain samankaltaista itselläkin on mielessä :)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo NameItin haalari ja miten kaunis väri.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Olen myös ihan rakastunut siihen <3
   (Pitäiskö sitä hommata isompaakin kokoa.... :D )

   Poista