SYNNYTYSTAPA-ARVIO

Eilen oli oman olettamukseni mukaan ensimmäinen lääkärikäynti koskien vauvan painoa ja synnytystä tässä raskaudessa. Mutta heti alkuun lääkäri totesi, ettei hän tiedä mitä siellä teen, koska olen menossa ensi viikolla TYKSiin, "Mutta koska nyt oot täällä, niin voidaan me mitata vaikka verenpaine".
Voitte vaan kuvitella kuinka pettynyt olin koko käyntiin, joka kesti kokonaisuudessaan viitisen minuuttia. Käynnin aikana tehtiin kaikki, mitä normaali neuvolakäynnilläkin - pissa, verenpaine, sydänäänet. Lääkäri tsekkasi myös kohdunsuun tilanteen, sillä olin tuskistellut viikonlopun suppareiden parissa. Se siinä. Ei mitään kysymyksiä, ei mitään. Kummankaan puolelta. Halusin todella tietää vauvan painoarvion ja olin sitä ehtinyt jo tovin stressatakin. Nyt odottelen toisen lisäviikon sitä tietoa..

Olin jotenkin niin hämmentynyt koko käynnistä, etten osannut itsekään esittää yhtäkään kysymystä. Toisaalta, eipä mulla sellasia olisikaan ollut. Tämä viikko on mennyt ihan sitä samaa rataa kuin aikaisemmatkin.
Pääsimpähän aikaisemmin kotiin nukkumaan pakolliset päiväunet. Huoh.

*Neuvolakorttikotelo saatu blogin kautta*

Mutta vielä olisi viikko aikaa arvailla Milfridin syntymäpäivää ja -aikaa ja osallistua kilpailuun, jossa voit voittaa itsellesi By Pinja -korun, Oot niin ihana -vauvakirjan ja lahjakortin Mini Q:hun! Sun pitää vain arvata oikein - tai edes riittävän lähelle. 

Tässä pari lupaamaani lisävinkkiä: 

- Tähän mennessä eniten arvauksia on kerännyt 28.09.16  - 15 arvausta ja eri kellonaikaa tälle päivälle. 
- Esikoisen syntymäpäivä on 8.10., olemme läpikäyneet teini-ikäisen nuoren neidin tunnemyrskyn siitä, että pikkusisko saattaa liipata läheltä teinin syntymäpäivää. Joten lupasin, ettei pikkusisko synny samana päivänä. (En tiedä miten se toteutetaan, jos oikeasti vauva yrittää syntyä 8. päivä......)
- Alakerran tilanne: 2-3cm auki

Aikaisemmat vinkit löydät täältä.

Joten jollet ole jo osallistunut, niin käy osallistumassa kilpailuun joko täällä blogin puolella (klik), Facebookissa (klik) tai Instagramissa (klik). Bongaa Facebookista ja Instasta alla oleva kuva ja kommentoi niihin arvauksesi. Voit osallistua myös kaikissa kolmessa paikassa ja eri vastauksella! 


Mukavaa alkanutta viikkoa <3

Ei kommentteja