ELÄMÄNI AAKKOSET

Välillä jotain ihan kevyttä hömppää, eikä ainaista asiatekstiä. Kera hömppisten kuvien: 


A - No tietenkin A. Esikoinen. Äidin kultamussukka, joka nolostuu siitä, että sanon, että hän on ihana.

B - Balayage. Superihana raidoitustekniikka.

C - Ceasar. Historia on mulle aina ollut todella tärkeää ja paras kouluoppiaine.

D - Delfiinit. Tämä ei liity edes taannoiseen delfiinigateen, vaan ihan siihen, että olen ihaillut ja lukenut teini-iässä ihan kaiken delfiineistä ja meribiologiasta. Ette varmaan uskoisi, että olen aikamoinen tietopankki, mitä tulee delfiineihin ja valaisiin...

E - Elle ja pikkuinen. Kyllä - nyt kannattaa pistää korvan taakse, että Milfridin nimi ei suinkaan ole Mifrid (tuleeko yllätyksenä?), vaan pienokaisenkin nimi alkaa E:llä... Kummatkin äidin ikuisia vauvoja. Myös mun Papan nimi alkoi E:llä.

F - Fiilis.

G - Gaselli :DH - Hiukset. Hiukset on niin iso osa omaa elämää, ettei sitä osaa edes selittää. Vaikkei se välttämättä aina tule sinne ruudun toiselle puolelle, niin täällä kyllä pähkäillään hiustrendejä ja omiakin hiuksia vähän väliä. Puhumattakaan lasten hiuksista.

I - Iskä. Mulle maailman tärkein mies.

J - Jakaminen. Ja tää ei ole millään muotoa kaksimielistä, vaan yritän opettaa lapsille kuinka tärkeää jakaminen ja toisten huomioon ottaminen on. Varsinkin, kun siskoja perheessä on monta, niin välillä itsekkyys nostaa päätään, eikä osata ajatella muuta kuin omaa napaa. On tärkeää osata jakaa omastaan ja ottaa toiset huomioon.

K - Kännykkä. Valitettavasti en osais varmaan elää ilman. Hoidan niin paljon asioita puhelimella, että se on melkein koko ajan hollilla. Tosin pyrin pitämään kännykkää kotona lasten läsnäollessa kauempana, enkä pyri olemaan tavoitettavissa 24/7 - en ota koskaan kännykkää mukaan, kun vien/haen tytöt päiväkodista, enkä myöskään koskaan pidä puhelintani äänellisellä, kun nukun. Aina ei tarvitse vastata.

L - Lina. Ihana rämäpää! Tää tyyppi on niin sanoinkuvailemattoman ihana. Joskus vaan tuijotan Linaa ja hymyilen. Tosin teen sitä kyllä kaikkien lasten kohdalla, mutta erityisesti Linan. Linalla on niin valloittava mielikuvitus, että niistä kaikista tarinoista voisi kirjoittaa kirjan.

M - Miehet. Nuo välttämättömät pahat tässä elämässä?

N - Nuoruus. Mulla on välillä ihan kamalan vanha olo, mutta en kuitenkaan koe olevani mitenkään vanha. Onko se sitten joku kriisi?O - Onnellisuus. Onnellisuus on asia, mitä voi oppia. Onnellisuus ei ole sitä, että kaikki on ja menee täydellisesti ja pelkkä "ihan vaan arki" voi myös tehdä onnelliseksi. Koska mä ainakin oon onnellinen, enkä ole voittanut lotossa miljoonaa.

P - Siis ihan ekana tuli mieleen paska :D Ja sitä pohdittuani mun elämä ei todellakaan tällä hetkellä ole millään muotoa paskaa, vaan itse asiassa todella ihanaa. Oon tosi onnellinen.

Q - Mini Q? Tuo ihana lastenvaateliike, joka aika ajoin syö lompakostani osuuden....

R - R. Viisikon kakkonen. Haaveilija. Kymppivee. Esiteini, jonka elämä on tällä hetkellä kaikkialla muualla kuin kotona, eikä se tajua, että äidilläkin on joskus ikävä...

S - Sisko. Mulla on maailman ihanin sisko. Ihan oikeasti. Toivon sydämeni pohjasta, että mun tyttäret löytävät toisistaan samaa voimaa ja rakkautta, mitä itse saan omalta siskoltani. Siskot on parhaita!

T - Tampere. Vaikkein ole montaakaan vuotta elämäni aikana Tampereella varsinaisesti asunut, niin silti pidän sitä enemmän kotikaupunkinani kuin Turkua. Siellä on kaikki sukulaiset, sinne tuntuu aina hyvältä mennä. Sieltä saa mustaamakkaraa - what more do you need?!

U - Uskallus. Elämässä pitää uskaltaa ottaa askeleita eteenpäin ja kun uskaltaa, tuntee oman olonsa todella voimaantuneeksi.V/W - Tyttönimi alkaa V:llä ja se on tärkeä nimi se.

X - Ex.

Y - Yritys. Enkä tarkoita yrittäjyyttä vaan sitä, että yrittää. Aina ei homma mee niinku pitäis, mutta tärkeintä on, että yrittää.

Z - Zalando? En koskaan tilaa kyllä sieltä mitään...

Å - Åbo. Koti, kotikaupunki. Haaveilen aika usein pois Turusta, mutta sitten mietin, ettei täältä kyllä osaisi minnekään lähteä. Ei edes toiselle puolelle jokea.

Ä - Äitee. Mun elämäni tärkein nainen.

Ö -  Öööö. Tulee vissiin usein öööteltyä. 

Ihanaa ja rentoa sunnuntaita sulle! 

2 kommenttia

 1. Oot kyllä niiin super äiti 💕 onko teillä lapset viikko-viikko systeemillä vai kuinka usein lapset ovat isällään? Täytyy ihan hattua nostaa 5 lapsen yksinhuoltajalle!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Aina ei kyllä ole mikään superolo :D

   Meillä lapset ovat isillään joka toinen viikonloppu ja sitten erikseen on sovittu tiettyjen juhlapyhien vuorottelu. Eli sen 2 kertaa kuussa ovat "poissa kotoa" :)

   Poista