VUODELEPOA NELJÄN LAPSEN KANSSA *Linan kengät saatu blogin kautta*

Tuli pidettyä tahaton blogitauko, mutta viime perjantain Turun linnassa käynnin jälkeen mulla on ollut todella ikäviä supistuksia, jotka ovat tuoneet mukanaan pahoinvoinnin ja päänsäryn. Joten en ole edes haaveillut tietokoneen avaamisesta. 
Nyt alkaa pikku hiljaa helpottamaan - olenhan toteuttanut vuodelepoa neljän lapsen kanssa. Heh. Voin kertoa, ettei se todellakaan ole helppoa. Mutta lepo on ainoa asia, mikä supistuksiin auttaa. 

Lina ja Elle palasivat maanantaina päiväkotiin ja sen myötä meillä alkoi arki. Ja vaikka kuinka itsekkäältä se kuulostaakin, niin hyvä niin! Olen ollut viimeisen pari viikkoa todella loppu ja kipuileva, joten tyttöjen päiväkotipäivät kyllä pelastavat omaa oloa paljon. 
Tytöt ovat 16 päivää kuukaudessa päiväkodissa, joten se tekee noin neljä päivää viikossa. Neljä päivää aikaa hoitaa päivisin asioita, kuten neuvolat ja lääkärikäynnit, joihin ei lapsia mielellään oteta mukaan. Ja mahdollisesti neljä päivää aikaa ottaa päiväunet ja levätä ihan oikeasti. 

Kävin tiistaina neuvolassa, missä kaikki oli ihan normaalisti. Varattiin kuitenkin lääkäriaika supistusten takia ja vielä kontrolliverikokeet toksemiaa seuraillen. 
Sain myös ajan synnytystapa-arvioon. Ajan saaminen jotenkin löi tulevan synnytyksen ihan täysillä vasten kasvoja ja olenkin ollut aika ahdistunut eilisestä saakka. Synnytys kun ei ole asia, mitä odottaisin mitenkään kovin innolla... Onneksi on huominen ja TYKSin synnytyspelkopoliaika! 

Ensi viikolla meille palaa arki ihan täysipäiväisesti, kun isommatkin palaavat kouluun. A menee jo seiskalle! Kun taas R aloittaa täysin uudessa koulussa nelosluokan. 
Vielä loman loppurutistukset ja itse yritän levätä mahdollisimman paljon. Nyt on isommat reissut reissattu, eikä oma olo kestä enää monen tunnin kävelyitä. 

Nyt palaan maan pinnalle ja noiden kahden pienen ikiliikkujan kanssa viettämään tämän viikon päiväkotivapaata päivää. 

Ihanaa keskiviikkoa sulle!

2 kommenttia

 1. Tsemppiä sinne! Ei kyllä neljä lasta ja vuodelepo taida oikein mahtua samaan lauseeseen ;) Muistelin vaan kun kärvistelin influenssassa kahden lapsen, vain kahden lapsen kanssa ja silti ajattelin että en selviä mitenkään, mutta tässä sitä ollaan. Ja arjen starttaaminen kuulostaa kyllä hyvältä, lepo tulee sinulle niin tarpeeseen! Kiva juttu, että lapsilla on kiva tarha minne on kiva mennä ja ihanaa, että saat sitten rauhasa hoitaa asioita ja ennenkaikkea LEVÄTÄ. Loppuraskaus ei ole sitä helpointa heinäntekoa, ihan käy työstä se masun kanssa hengailu ja arjen pyörittäminen siinä samalla.

  Leppoisaa viikon jatkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos!

   Ihanaa uutta alkavaa viikkoa sinullekin! :)

   Poista