KORU IMETYSTÄ VARTEN

Siis mitä? Tarvitseeko imetystä varten nykyään korunkin? 
No ei nyt sentään, mutta helpottaahan se hommaa, kun pienet pinsetit nipistelevät mielummin kaunista korua, joka nipistelyn kestää, sen sijaan, että kohteena olisi äidin iho. 


Itse tutustuin By Pinjan imetyskoruihin jo puolisen vuotta sitten, kun Instagram alkoi täyttymään kuvista, joissa korut vilahtelivat. Raskauden alkuvaiheessa jo päätin, että meidänkin on vauvan kanssa pakko saada kokeilla korua, joka käytännöllisyyden lisäksi oli vielä kaunis. 
Kun By Pinjan valikoimaan tuli tänä kesänä ihanat Statement -korut, en epäröinyt enää hetkeäkään pitäisikö imetyskoru kotiuttaa - pitäisi! Sainkin By Pinjan valikoimasta valita itselleni kauniin Statement Snow White -korun, jota olen näin odotusaikanakin käyttänyt lähes päivittäin. 
Koru on muutenkin meillä kovassa käytössä, sillä etenkin Elle on siihen tykästynyt. Koru katoaa aina työpöydältäni vaivihkaa, kun oma silmä välttää ja löytyy sitten kappas, kappas, Ellen kaulasta. Mutta kerrankin korun saa hyvällä omallatunnolla antaa lapselle leikkiin mukaan, sillä se on turvallinen myös pienessä kaulassa. ( By Pinjalla on myös erikseen lastenkoruvalikoima, wink wink!)


By Pinjan imetyskorut ovat valmistettu BPA-vapaasta silikonista, sekä satiinisesta narusta, jonka lukko napsahtaa auki kovaa vedettäessä. 
Sen lisäksi, että koru tuo tekemistä pienille sormille imetyksen, tai ihan vaan muuten vain, niin se sopii myös pureskeluun pienten hampaiden tehdessä tuloaan. Tai vähän isommille hampaille, terkuin Elle. 


Nyt odotellaankin, että vauva syntyy ja pääsemme testaamaan korua sen oikeassa käyttötarkoituksessa! 

Teilläkin on mahdollisuus saada itsellenne By Pinja -koru alennettuun hintaan! 
Koodilla ANNUE saa -15% koko By Pinjan koruvalikoimasta aina keskiviikkoon 24.8. saakka. 
Kannattaa siis käyttää tilaisuus hyväksi ja hankkia nyt koru itselle ja vaikkapa lapsellekin! 

*Postaus toteutettu yhteistyössä By Pinjan kanssa, kuvien koru on saatu.*
*Postauksen kuvat on ottanut Luonnonkaunis -blogin Ann-Christine <3 *

Ei kommentteja