BABYSHOWER

 *
 **
 **
 **
 **
 **
 **
 **
 *

Mulla ei ole koskaan ollut babyshowereita - kukaan niitä ei ole mulle järkännyt ja kerran yritin sellaset itselleni järkkäillä, todella huonolla menestyksellä, eikä niistä koskaan mitään tullut.
Mulle ei ole muutenkaan koskaan järkätty ikinä mitään yllätyksiä, joten oli todella jännää odottaa näitä viime lauantaina olleita juhlia. Mä siis tiesin, että tulen saamaan babyshowerit, olin niitä varten itse antanut vieraslistan ja toivonut ajankohtaa kahden kuukauden liikkumavaralla. Sen verran siis itse tiesin niistä. 
Ja voin kertoa, että oli kyllä niin raastavaa aikaa tämä kesä ihmiselle, joka on tottunut pitämään kaikki langat käsissään ja vastaamaan ihan kaikista juhlista ja tapahtumista ihan itse! Meinas terveys mennä! Mutta oli se myös ihanaa huomata, että joku oli ihan oikeasti myös ajatellut vain mua näiden juhlien kanssa. 

Luulin olleeni maailman paras Sherlock ja "tiesin" kaikki "valheet", mitä mulle viime viikon aikana kerrottiin. Todellisuudessa kaikki ne "valheet" ja sekaannukset olivatkin lähes ainoita tosia kämmähdyksiä ja kertomuksia, mitä viime viikolla sain kuulla.. Joten en aio vaihtaa alaa yksityisetsiväksi. Mutta aavistus siitä, että juhlat olisivat lauantaina, minulla kuitenkin oli. 

Juhlat järkkäsivät Milfridin tulevat kummit - Mere ja Ann-Christine. Juhlista puuttui onneksi ne kaikki perinteiset leikit, joita babyshowereilla leikitään, joten omaa vauhkoamistani siitä "ei sitten mitään leikkejä" oltiin kuunneltu. Muuten juhlat olivat ihanan raikkaat ja niissä oltiin ajateltu paljon tulevaa syksyä - sain ihania viestejä vierailta pieniin lappusiin, vauvan vaippoihin kirjoteltiin kaikenlaisia tsemppiviestejä, joita voin naureskella (tai itkeä) vaipanvaihdon lomassa ja kaikista vieraista otettiin kuva photoboothissa, jossa jokainen kirjoitti oman viestinsä vauvalle liitutauluun. Nämä muistot ovat itselle todella tärkeitä. 
Oli ihana myös huomata, että ne, jotka eivät olleet päässeet paikalle, olivat myös muistaneet minua - sain taulun, johon jokainen oli voinut halutessaan veikata vauvan syntymäpäivää ja suurin osa kavereista oli osallistunut myös ihanan vaippakakun kustannuksiin! Mere oli loihtinut vaippakakusta niin hienon, että odottelen Meren vaippakakkupuotia avattavaksi vielä tämän vuoden puolella.. 

Päivä venähtikin pitkäksi ja olin kotona vasta illalla klo 20 aikoihin. Istuin varmaan 45 minuuttia sohvalla aikoen avata television, mutta olin jotenkin niin häkeltynyt ja ymmälläni, etten saanut kaukosäädintä edes käteeni. 
Vaikka joskus tulee fiilis, että olen täysin yksin tässä maailmassa, niin on ihana taas huomata, että kyllä niitä ystäviäkin matkalla on. Olen kiitollinen jokaisesta.

Kiitos ihan jokaiselle osallistuneelle <3 

* Kuvan ottanut Ann-Christine
** Kuvan ottanut Mere

2 kommenttia

  1. Oi ihanaa että sait juhlat ja niin kaunis tuo vaippakakku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaippakakku oli kyllä taideteos! Ja sisälsi kaikkia ihania yllätyksiä sisällään ;)

      Poista