WADAPP WID DAT HAIR


Oon ehkä saattanu mainita parisen kertaa kuinka pakkomielteinen oon mun hiusten kanssa. Laskeskelin ite ainakin noin viitisen postausta äkkiseltään.... Tältä vuodelta.
Viime aikoina oon antanu hiusten vähän olla ja mennä ja se on harmittanu mua itseäni ihan sikana. Hiukset on mulle aina ollu se juttu, minkä vähintään pitää olla kuosissa, mutta nyt tän ei-minkään-värisen ja 3cm tyvikasvun kanssa oleva mitäänsanomaton kasa tukkaa, ei kamalasti tunneta itseään edes hieman naiselliseksi. 

Viimesen vuoden aikana mulla on ollut vähän sitä sun tätä päässä - tummaa, vaaleaa, vaaleaa ja tummaa, plus se violetti tossa keväällä. Nyt hiukset ovat tummahkot tyvestä (jos omaa ei lasketa) ja loput ovat liukuvärjätty vaaleiksi. 
Oma hiusväri on hieman tummentunut näin odotusaikana, mikä on sinällänsä hauskaa, sillä kesä (aurinko) yleensä vaalentaa hiusta. Ehkä en ole sitten viettänyt tarpeeksi aikaa ulkona!? Mutta pointti on se, ettei näiden kanssa kohta kehtaa lähteä edes viemään roskia.. 

On siis aika tehdä jotain. Jotain radikaalimpaa. Jotain, mistä itsetunto kohoaa ja mieli nousee taivaisiin. I'm talkin' about kampaajalle menemistä! Koska jokainen meistä tietää sen tunteen, kun saa istua ihan omassa rauhassa monta tuntia jonkun toisen hemmoteltavana! 
Tällä kertaa kierrokseen lähtee taas hiustenpidennykset, enkä voisi enempää innoissani olla! Aikaisempien vuosien pidennyksiä voitte käydä tsekkailemassa täältä ja täältä -  mulla on ihan  k a m a l a  vaikeus päättää värjäänkö takaisin tummaksi, brondeksi vai blondiksi? Kertokaa te mielipiteenne! Kyselin samaa myös jokunen päivä sitten Instassa, joten sielläkin voi käydä huutelemassa joota ja eitä tai ehdottaa jotain ihan muuta! (Ei kannata hämääntyä siitä merimiesasusta, joka mulla oli päällä tuutorointitehtävissä ;) )

En malttaisi millään odottaa tämän kesän ehdottomasti mahtavinta yhteistyötä Hiusmuotoilua Tunteella -kampaamon kanssa, jossa pääsen taas kerran muuttumaan rumasta ankanpoikasesta joutseneksi. Tai siitä oletuksesta lähdetään..
Käyn ensi viikolla juttelemassa kampaajani Jonnan kanssa ja katsotaan, mihin väriin päädytään...

Kenelle muulle kampaamoreissut ovat elämän eliksiiriä ja uusi tukka saa itsensä tuntemaan taas kauniiksi?

Ei kommentteja