VIIMEISTÄ VIEDÄÄN

Nimittäin kirpparilla. 
Otin ensin viikon myyntipaikan, mutta jo parin päivän jälkeen päätin jatkaa sitä vielä toisella viikolla. Olen ollut ihan supertyytyväinen Lasten Seesamiin ja myyntiin siellä - olen aikaisemmin vienyt toiseen turkulaiseen lastenkirppikseen vaatteita myyntiin, eikä vaatteet ole juurikaan meneet kaupaksi ja siellä on saanut itse rampata päivittäin siivoamassa hyllyä myynnin edistämiseksi. Lisäksi paikka oli omaan silmään aika täyteen tungettu ja tunkkainen..
Seesamissa ei todellakaan ole ollut edellisen paikan ongelmia! Siellä on jopa ihana pieni leikkinurkkaus lapsille. Tosin meidän pienet eivät ole pääseet mukaani kirppisreissuille kertaakaan, sillä olen ne halunnut pitää aika pikaisina ja sanotaan nyt suoraan - äidin omana aikana.

Nyt lähtee kuitenkin meidän toistaiseksi viimeinen viikko käyntiin, paikkani käyn tyhjentämässä torstai-iltapäivällä. 
Joten jos vielä kirppiskärpänen iskee, niin suuntaa sen kanssa Kaarinaan! Myynnissä on vielä mm. meidän mopsi-Rodinit, ihanat bling bling -talvikengät ja Zaran vuorilliset lenkkarit. Välikausihaalaria ja -takkia, kuten myös talvihaalari ja -takki. Muutama 50-56 kokoinen t-paitabody, parit potkikset ja joitain 68 koon vaatteita, kuten ihana violetti P.O.Pin huppari. Eniten myytävänä on 80-98 koon vaatteita, mutta tosiaan muutama pienempikin löytyy. Isoissa koissa (134-152) löytyy pari hametta, Mini Rodinin pinkki lumileopardi-college ja pari talvitakkia. Mukana on myös BabyBjörnin ONE -kantoreppu. 

En oo koskaan aikasemmin ollu näin innoissani kirppistelystä kuin nyt! Tein jopa itsekin löytöjä vauvalle - ihania pieniä bodeja ja yöppäreitä. Ehkä aikaisemmat huonot kokemukset ja fiilikset kirpputoreista on nyt heitetty kaivoon ja tätä tulen harrastamaan jatkossa enemmänkin! 
...suunnittelen jo seuraavaa reissua myyntipaikalle, kunhan vauva kasvaa parista koosta ulos.  

Tykkäättekö te kirppistellä? Myyjänä vai ostajana?

Ei kommentteja