VIIDEN PÄIVÄN LOMA

En tiedä varsinaisesi kenen loma tämän viimeinen viisi päivää on ollut. Ehkä meidän kaikkien? 
Lina ja Elle pääsivät viettämään viisi päivää isin kanssa - tytöt lähtivät keskiviikkona ja tulevat tänään takaisin. Tosin näimme kyllä perjantaina ja käytiin yhdessä jätskillä, mutta muuten tytöt ovat viettäneet kauan kaivattua isi-aikaa. 
Isompia ei taas juurikaan ole näkynyt, sillä nämä ihanat aurinkoiset kelit ovat pitäneet teinit ulkona ja rannalla. Olivat he myös yhden yön extempore-reissulla kavereiden mökillä yhdessä. 

Joten ehkä tästä viimeisestä viidestä päivästä olen nauttinut myös minä. Pienempiä tuli ikävä jo keskiviikkoiltana, mutta valehtelisin, jos sanoisin, etten ole nauttinut siitä, ettei tarvitse herätä kello 6:30 ja pompata heti ylös. 
Olen yrittänyt parhaani mukaan levätä ja rentoutua, sillä sitä kroppa todellakin on kaivannut. Olen järkkäillyt vauvan vaatteita, laittanut hoitopöydän kuntoon ja miettinyt puuttuvia hankintoja. 

Tämän viimeisen viiden päivän aikana olen ehtinyt myös viettämään aikaa esikoisen kanssa, tehnyt itselleni mannapuuroa (pienet eivät tykkää siitä) ja käynyt siskoni kanssa shoppailureissulla Helsingissä. Tulipa yksi pakollinen neuvolakin käytyä.. 
Olen myös Helsinginreissun jälkimainingeissa (kamalissa tuskissa) tehnyt elämäni ensimmäiset jalka- ja kasvohoidot! Kyllä! En ole koskaan aikaisemmin moisia itselleni tehnyt, mutta nyt siskoni osti yllärinä minulle Lushista jalka- ja kasvonaamiot, joten pakkohan niitä oli heti eilen illalla testata - vaikken uskonut minkään auttavan pakottaviin jalkoihini, niin en ole koskaan aikaisemmin mennyt niin ihanan viileästi hehkuvin jaloin nukkumaan! Mitä ihanaa arjen luksusta! 

Isompia reissuja tuskin enää tulen tekemään. Kyllä kuuden tunnin käveleminen pitkin Helsingin katuja teki tehtävänsä ja tänään olenkin tuskastellut niin kipeiden lihasten, lonkan kuin supistustenkin kanssa. 
Olen huomannut myös, että Milfrid alkaa vetelemään kierroksilla, mitä stressaantuneempi ja tuskaisempi itse olen, joten tänään olen saanut kunnolla monosta myös sisäisesti. Pitää siis ottaa iisisti. 

Nyt jään venailemaan perheen pienempiä kotiin ja aloitamme huomenna viimeisen lomaviikon, sillä meillä alkaa arki pikku hiljaa 8.8., kun Lina ja Elle palaavat päiväkotiin. 
Tytöt ovatkin itse jo kyselleet päiväkodin perään ja uskon, että hekin tulevat nauttimaan arjen alkamisesta ihan yhtä paljon kuin tästä kesästä. 

Vielä hetkeksi - jalat kattoa kohti!

Ei kommentteja