TURUN KESKIAIKAISET MARKKINAT


Turussa järjestetään joka vuosi kesällä Keskiaikaiset markkinat. Me osallistutaan markkinoille aina vähän huonosti, sillä omat fiilikset isossa ihmismassassa ei koskaan nouse kattoon.. 
Tänä vuonna kuitenkin mun isä soitteli torstaina, josko oltaisiin lasten kanssa lähdetty mun isän ja veljen kanssa perjantaina markkinoille, eikä siitä kutsusta tietty voinut kieltäytyä. 
Pienemmät tosin eivät päässeet mukaan markkinahumuun, vaikka olisivat siitä todella tykänneet, sillä heidän isä kävi nappaamassa tytöt jo heti aamusta viikonlopun viettoon. 

Samaan aikaan Turussa on kolmet eri markkinat ja tänään vielä Paavo Nurmi maraton, joten tekemistä sitä kaipaaville löytyy p a l j o n! 
Ihmismassa ei ahdistanut ahdistujaakaan, joten kannattaa käydä edes pikaisesti tsekkaamassa, jos vain markkinahumu kiinnostaa! Ostettavaa olisi ollut vaikka ja kuinka paljon, mutta tällä kertaa meidän mukaan ei tarttunut mitään. Ehkä pienemmille olisi ollut kiva ostella linnanneito-päähineitä ja taikasauvoja, mutta niistä ei meidän perheen mukana olleet teinit enää jaksaneet kiinnostua. Wonder why... 

Eli jollet keksi tekemistä itsellesi tai perheellesi, niin suuntaappa Turun jokirantaan! Erityisesti pienille lapsille Keskiaikaiset markkinat tarjoavat kyllä paljon tekemistä ja ihmeteltävää. Vaikka kyllä siellä viihtyy varttuneempikin kansa!
Markkinat päättyvät vasta huomenna, joten hitaasti lämpeneväkin ehtii vielä huomenna mukaan! 

Ei kommentteja