DIY MAKSIHAME

Nyt heittäydytään ihan villeiks ja saatte lukea ihka ensimmäisen ja hyvin todennäköisesti myös viimeisen (valehtelen, sillä jatkoa on luvassa) DIY -postauksen. Vieläpä vaatemuodossa! 
Koska kaikkihan sen nyt tietää, että mulla ei ole käsityöpeukaloa, vaikka Mamma väittää, että tuo ylitaipuva peukalo tarkoittaa juurikin sitä, niin ei tarkota. Tai tarkottaisi varmaan, jollei se peukalo olisi varustettu hemmetin kärsimättömällä kantajalla ja sen päällä. Mä en ole vieläkään kutonu loppuun niitä kutosella alotettuja tumppuja, seiskalla tehtyjä villasukkia ja taitaa muutkin ompelukset innostuksesta huolimatta olla enemmän tai vähemmän kiireessä tehtyjä. 
Mä en osaa keskittyä näpertämiseen. 

MUTTA! On jotain, mitä mä osaan - haistattaa ketut ahdistavalle maksimekolle. Tarvitaan: 

Vanha maksimekko, joka ahdistaa käyttäjäänsä. Liian ylhäällä oleva kaula-aukko, kakka malli ja vieläpä kivasti pesussa jo nukkaantunut. 
Mutta sellainen maksimekko, jossa on vyötäröllä kuminauha. Muuten joutuu ompeluhommiin ja sitä me ei haluta... 

Sakset. 

Tieto, ettei kannata leikata väärästä kohtaa. 
Tehdään: 

Leikataan vyötärökumpparin yläpuolelta. 
Tässä saa käyttää omaa luovuuttaan ja tahtoaan kuinka pitkän jäljen jättää... 

Jos olisi käsityöihminen, niin taittelisi leikkauskohdankin nätisti ja ompelisi piiloon. Mutta kun ei olla. 

Puetaan valmis hame päälle. * Koru ja kengät ovat blogin kautta saatuja

Parastahan tässä on, että hametta voi käyttää niin topin/paidan/yläosan alla kuin päälläkin. Tässä olevat kuvat ovat tietty niitä, missä hamonen on topin alla. 
Mutta lisäämällä esim. kivan vyön hameen ja topin liitoskohtaan, niin hame on ihan kiva toistekin päin käytettynä. Oletan, että vielä kivempi ilman jättimäistä mahaa, mutta mennään niillä, mitä nyt on annettu. 

Ja kuten valehtelin heti alkuun - jatkoa on luvassa, koska aion kertoa myös, mitä tosta yläosasta voi tehdä! Joku toinen kerta, kunhan jaksan keskittyä... 

Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja