ÄITIYSVAATTEET - OSA 2

Jatketaan mammavaatetuksen saralla. Ensimmäisen osan voit käydä lukasemassa tämän linkin takaa

Kuten jo aikaisemmin on käynyt ilmi, pidän rennosta pukeutumistyylistä. En halua, että varsinkaan raskausaikana vaate puristaa tai kiristää yhtään mistään, vaan mielummin vaate on löysää. 
Näin kesällä, kun muutenkin hikoilee raskauden takia ilman hellettäkin, niin silloin, kun säätiedot antavat niitä hellelukemia, niin ainakin itse luovutan heti mm. farkkujen suhteen. Liikaa ähinää, puhinaa ja rikkinäisiä kynsiä, kun niitä kiskoo hikiseen afrodite-vartaloon. 


Farkkutakki: Saatu äidiltä
Koru: For Minis And Mommies (saatu)
Toppi: H&M
Housut: H&M Mama
Kengät: H&M 

Ostin Ellen odotusaikana ihanat haaremihousut, joita silloin tyttöjen isä nauroi kuollakseen. Mutta tottui niiden kuosiin sitten käytössä. 
Ne ovatkin hieman erilaiset, mitä itse normaalisti käyttäisin, mutta olen niihin edelleen täysin rakastunut. Kuvissa housujen parina on toppi ja farkkutakki, mutta käytän usein housuja myös tässä postauksessa näkyvän bleiserin kanssa ja se parivaljakko vasta rokkaa! Nyt tälläisenä turvonneena ryhävalaanpoikasena tuo bleiseri ei enää mene kunnolla päälleni. Tai menee päälle, mutta käsien turvotessa se ei enää tule pois... Uskokaa pois, kokemusta on. Mekko: Zara
Farkkutakki: Saatu äidiltä
Kengät: H&M 

Myös aikaisemmin mainitsemani maksimekot ovat ehdoton suosikkini näin kesäaikaan! Niin raskaana kuin ilman raskausmahaa. Sillä maha kuin maha, maksimekko ei voi olla huono valinta. 
Omat maksimekkoni yleensä yhdistelen joko taas kuvissa näkyvään farkkutakkiin tai sitten farkkuliivin kanssa. Tietenkin mekon kanssa voi lähteä ulos ihan au naturel, mutta tykkään säväyttää pukeutumista edes pikkaisen. Ja jotenkin ilman mitään muuta, tunnen oloni alastomaksi.. En tiedä miksi. 
Maksimekot ovat siitä ihanaa tyyppiä, että niiden kanssa voi laittaa vaikka pitkän neuleenkin - paksun tai ohuemman, ja silti ne näyttävät hyviltä. Maksin voi oikeastaan asustaa melkein millä vain. Jalkaankin menee sandaalit, lenkkarit taikka vaikka kumpparit. Kunhan kyseessä ei ole mikään superjuhlamekko. 

Löydättekö te näistä itsellenne mitään, mitä voisitte raskaana pukea päällenne?

1 kommentti

  1. Aivan mahtavia kuvia. Omasta mielestäni netistä löytää myös mukavia pienempiä verkkokauppoja. Oma suosikkini on www.9kk.fi

    VastaaPoista