VILLI SINKKUJUHANNUS (RUOKA)KUVINA
Niin se juhannus tuli ja meni. Etukäteissuunnitelmia ei juuri ollut, paitsi levätä, levätä, levätä ja levätä. Kaikki lapset kun olivat viettämässä jussia isiensä kanssa, joten jäin kotiin ihan yksin lataamaan akkuja loppukesää varten. 
Olisinhan voinut keksiä jotain ja olla itsekin poissa kotoa koko viikonlopun, mutta sen sijaan päätin nauttia hiljaisuudesta ja nostaa jalat ylös. 

Perjantaina vietin kuitenkin ensin aikaa siskoni kanssa. Kävimme yhdessä syömässä Turun Aussie Barissa, mikä oli muiden jokilaivojen tapaan auki. Muut paikat olikin Turussa pääsääntöisesti kiinni. 
Ruokailun jälkeen kävelimme pitkin jokirantaa ja keskustaa tavaten enemmän tuttuja kuin koskaan kaupunkireissuilla - ja kuka sanoo, ettei kaupunkijuhannus iske keneenkään!? 
Hengailin hetken siskoni luona, kunnes matkasin taksikyydissä kotiin nauttimaan täydestä mahasta ja Downton Abbeystä. 

Muuten loppuaika menikin istuessa, syödessä, syödessä ja nukkuessa. Nukuin myös molempina öinä 10 tuntia, mikä on ennätys sitten viiteen vuoteen. Katsoin kaksi kokonaista kautta Downton Abbeytä ja nyt jäinkin tyhjän päälle miettimään, mistä kutoskauden saisinkaan käsiini....
Jos jotain tein ihan oikeasti, niin pesin parit koneelliset pyykkiä, siivoilin pieniä määriä ja tietty täyttelin ja tyhjensin astianpesukonetta sitä mukaan, kun sain tehtyä ruokaa ja syötyä. Ja kävin tänään kaupassa ihan vain raittiin ilman toivossa.

Ihanan rauhallisesti siis vietin oman juhannukseni - miten teillä jussit sujuivat?

1 kommentti

  1. ihanan kuulosta! joskus tekee kyllä vaan niin hyvää antaa aikaa itelle :) mun jussi meni töissä, olin viime torstaista tähän päivään asti kaikki päivät vanhuksia hoitamas :D

    VastaaPoista