SYNTTÄRIPRINSESSA

Elle täyttää tasan viikon päästä kaksi vuotta ja meillä tietenkin juhlitaan synttärisankaria! Juhlista tulee hieman pienemmät, mitä Linan syntymäpäivät olivat, mutta se ei menoa haittaa ollenkaan. 


Koska Elle on meidän perheen neiti, niin neidin arvolle sopii vain ja ainoastaan prinsessateemaiset syntymäpäiväjuhlat. Mitkäs muutkaan! 
Mietin kauan teemaa Ellen synttäreille ja mielessä kävi kaikkea Muumeista Risto Räppääjään, mutta prinsessat veivät voiton, sillä se on helppo järkätä ja kuka ei tykkäisi kaikesta vaaleanpunaisesta?! 


Koska osallistujamäärä on vähänlainen, niin tarjottavaakaan ei tule olemaan niin paljoa kuin Linan synttäreillä, mutta tarjottava ehdottomasti soveltuu prinsessojen syötäväksi. 
Ajatuksissa on vaaleanpunainen täytekakku, joka tällä kertaa on allekirjoittaneen tekemä (apua!), pientä naposteltavaa, joka tulee sydämien ja kruunujen muodossa ja tietty herkkuja, kuten prinsessakeksejä ja vaahtokarkkeja! 


Vielä en ole päättänyt, miten meidän viittä lapsivierasta viihdytetään, mutta enköhän keksi jotain ennen lauantaita. Linan syntymäpäiviin oli niin helppo laittaa olkkari täyteen ilmapalloja ja sirkusteltta, joten pitäisiköhän sitä varustautua tällä kertaa linnalla? 

Olisiko teillä lisää ideoita prinsessasynttäreille? 
Tällä kertaa ei tosin toivota mitään Disney-prinsessaideoita.. 

*Kaikki kuvat ovat Pinterestistä*

Ei kommentteja