PUOLI VUOTTA PÄIVÄKODISSA


Tammikuussa alkoi pikkasten päiväkotiura, enkä voisi näin 6kk myöhemmin iloisempi olla. Tytöillä on ihan huippuihana päiväkoti ja sitäkin ihanemmat tädit, nykyään yksi setäkin. 

Lina ja Elle molemmat ovat oppineet tämän viimeisen puolen vuoden aikana niin paljon uusia asioita, etten osannut kuvitellakaan. Isoin asia on Linan kuivaksiopettelu, mistä en osannut unelmoida ennen tätä kesää ja kesälomaa. 
Elle on oppinut itsenäisemmäksi ja hankkinut myös omia kavereita. Vieläkin Lina on se tärkein ja iso tuki varsinkin aamuisin, kun päiväkotiin jäädään. Mutta Ellestä on kasvamassa ihan oma itsenäinen tyttönsä, joka ei ihan joka hetkessä turvaudu siskoonsa. 


Kiitoksena tästä kuluneesta keväästä leivoin Ellen kanssa koko päiväkodin henkilökunnalle mango-juustokakkua pilttipurkkeihin ja annoimme molempien "omille tädeille" lahjat, joihin kuului värityskirja, suklaata ja Frezza-kahvi. 

Tänään tytöillä onkin sitten viimeinen päiväkotipäivä ennen kesälomaa. Seuraavan kerran päiväkodin ovikelloa pimputellaan elokuun kahdeksas päivä. 
Tiedän, että lomalla ikävä päiväkotiin tulee varmasti, sillä molemmat tytöt pitävät päiväkodistaan itsekin todella paljon. 

Mutta nyt me aletaan nauttimaan kesälomasta ihan virallisesti! Kunhan kello lyö kaksi....

Ei kommentteja