KOLMEPienemmät tytöt viettivät viime viikonlopun perjantaista sunnuntaihin isänsä kanssa. Harvinaista luksusta niin lapsille kuin äidillekin. Tosin siihen oli myös syynsä, sillä lauantaina juhlittiin koulujen päättäjäisiä ja minulla oli kädet täynnä kahden vanhimman päättäjäisten kanssa. Kun pienemmät olivat isällään, niin me muut saatiin rauhassa herätä lauantaina klo 6 laittautumaan. 

Viikonlopulla oli itselle myös toinen merkitys, sillä halusin päästä viettämään isompien kanssa kunnolla aikaa ennen kuin he lähtevät kesäloman viettoon isänsä luokse. A ja R ovat kolme viikkoa isällään, enkä muista koska viimeksi oltaisiin oltu niin pitkä aika putkeen erossa! Tuskin koskaan. Tytöt lähtivät reissuun eilen maanantaina.

Perjantaina käytiin keskustassa herkuttelemassa. Annoin tytöille vapauden valita ravintola, missä lounastettaisiin ja kumpikin valitsi Arnoldsin! Noh, meikäläinen jäi vain haaveilemaan Fontana Cafen lounaasta, mutta bagel kävi ihan melkein yhtä hyvin. Illalla tehtiin vielä yhdessä pizzaa ja katseltiin leffaa. 
Lauantai menikin heti aamusta saakka laittautuessa ja todistusten hakemisessa. Tytöt kävivät myös juhlimassa ylioppilaaksi kirjoittanutta tätiään, kun taas illalla väsättiin yhdessä A:n herkkua - torilloja. Itse väsähdin jo klo 22, mutta annoin tytöille luvan valvoa myöhään. Eikä ole kyllä hajuakaan kuinka kauan Netflix lauloi lauantaina... 
Sunnuntai alotettiinkin ihanalla mangojuustokakulla, jonka väsäsin jääkaappiin hyytymään edellisenä iltana. Katseltiin leffoja, käytiin yhdessä vielä kaupassakin ennen pikkusten kotiinpaluuta. Ihana ja rento viikonloppu siis takana.

Kolme ihanaa päivää, kolmen tytön kesken. Ja nyt pitäisi osata olla kolme viikkoa ilman noita kahta teiniä. 
Ihan oikeasti mulla on jo nyt todella kamala ikävä, mutta ei kerrota sitä kenellekään. 
Nyt ollaankin sitten kolmistaan hieman erilaisella kokoonpanolla. Tästä tuleekin mielenkiintoista...

Ei kommentteja