VARMA KEVÄÄN MERKKI


Kevään merkkejä ovat niin lintujen laulut, aurinkoiset aamut, lämpimät päivät kuin Pop Å
Tänä keväänä uusi Pop Å avaa ovensa Martin kaupunginosassa, Turussa. Martissa sijaitseva Pop Å on aivan ihana ja idyllinen puutalo, jonne voisin itsekin muuttaa asumaan - jos olisin joskus tehnyt muutaman lapsen vähemmän. Tai vaikkapa hankkia Martin asunnon itselleni pieneksi piilopirtiksi äidin omaa aikaa varten. 

Tällä kertaa Pop Å on kahdessa kerroksessa ja tilaa on enemmän. Myös lapset ovat otettu huomioon Lundian lastenmalliston parven avulla. 
Uutena yrittäjänä mukana on myös "meidän oma" Ann-Christine Mäkelä, jonka voin hehkuttaa olevan Milfrid-Herbertin tuleva kummitäti (olenko hehkuttanut jo tarpeeksi usein?). AC on valmistanut Pop Å:ta varten aivan ihanan sohvapöytäsetin, jonka kotiuttaisin oitis meillekin, jos kukkarolla ei olisi tällä hetkellä tekemistä lastenvaatehankintojen kanssa. 

Me käytiin maanantaina ihastelemassa tänään avajaisiaan klo 12 lähtien viettävää Pop Å:ta Meren, Aijan ja AC:n kanssa ja kehoitan tälläkin kertaa käymään ihmettelemässä miten kauniiksi joku osaa asunnon laittaa! 
Samalla siinä inspiroituessa saattaa mukaan tarttua jotain muutakin kuin vain ajatuksia.. 

Kevään Pop Å on auki 4.5. - 29.5.2016 : Ti-Pe klo 12-18, La 11-16, Su 12-16, maanantaisin kauppa on suljettu. 
Osoite: Tiilentekijänkatu 11 as 2, 20810 Turku. 
Tahtuman ja lisätietoja löydät Facebookista - klik!

Ei kommentteja