SIRKUSSYNTTÄRIT
Eilen juhlittiin Linan kolmevee-synttäreitä. Ihana ilma - meillä oli aamusta asti aurinkoista ja iltapäivällä lämpötilakin huiteli ainakin +15 asteessa. Itse en ulkona päässyt juurikaan piipahtamaan, mutta sisälläkin oli tarpeeksi lämmintä, vaikka kaikki ikkunat olivat auki. 

Muutama sairastunut vieras joutui peruuttamaan viikon aikana, muttei me annettu sen häiritä. Linalla riitti lapsikavereita ja aikuisiakin oli tupa täynnä. 
Nämä olivat ensimmäiset kaverisynttärit, jotka Linalla on ollut ja olen kyllä itse lopputulokseen todella tyytyväinen. Linalla oli ihan superhauskaa ja eilistä muisteltiin vielä tänäänki moneen otteeseen. 

Teemana oli sirkus. Olin miettinyt Frozenia, mutta meillä Frozen alkaa olemaan jo so last season, joten aloin ajattelemaan jotain ihan muuta. 
Sirkus oli todella helppo järjestää varsinkin näin vapun alla - joka paikka oli täynnä värikkäitä koristeita, ilmapalloja ja vaikka mitä sirkukseenkin sopivaa tilpehööriä. Meillä kotona oli vielä pisteenä i:n päälle oma sirkusteltta. 
Pyrin kuitenkin pääsemään suht edullisesti koristeiden suhteen, sillä en halua kerätä varastoon kymmentä eri pussukkaa erilaisia koristeita.. Nyt siellä on jo joulu- ja halloweenkoristeet. Ja tietty yhden Elvis-aiheisten syntymäpäivien glitter- ja kimallekoristeet. Ei niistä sen enempää..... Joten halusin ostaa koristeita, joita olisi helppo käyttää myös muiden syntymäpäivillä uudelleen. Ihana turkulainen ilmapallokauppa Uskomaton Pallopuoti lahjoitti meidän jokaiselle lapsivieraalle oman heliumpallon tuliaisiksi kotiin. Pallot olivat suuri hitti ja lapset leikkivät niillä innoissaan. Vielä kivempaa oli, kun sen lempparipallon saikin viedä kotiin! 
Jos asuu Turun seudulla ja on vailla palloja vaikkapa synttäreille, häihin tai ihan muuten vaan, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Uskomattoman Pallopuodin valikoimaan! Ihan huikeita palloja! Me Ellen kummitädin kanssa ihasteltiin viikolla Skanssissa myymässä olleen Pallopuodin valikoimaa ja olisin mielelläni ottanut kotiin puolet myynnissä olleista palloista... Ja ideana onkin hakea Pallopuodista ilmapalloja raskausajan kuvauksiin. Josko niiden pallojen väri sitten kertoisi teille jotain...

Ruokapuolen ajattelin sirkusta silmälläpitäen. Suolaisena oli tarjolla hodareita, jotka jokainen sai täyttää oman maun mukaan itse. Ja jokaisten juhlien kestosuosikit eli kinkkurullat menivät taas kerran kaupaksi. Näiden lisäksi finger foodina oli mozzarellatikkuja ja sipulirenkaita. 
Makeana oli tietysti syntymäpäiväkakku. Ihana nonparellikakku, jossa oli sirkusviiri! Lina rakastui kakkuun, tänäänkin hän halusi aamupalaksi "nomppakakkua" ja sitä hän sai. Kai sitä kerran vuodessa saa yhden viikonlopun aloittaa herkutellen. Kakkuhan paljasti täytteellään  juhlavieraille Milfrid-Herbertin sukupuolen. 
Kakku ei ollut omatekemä, mutta muut tarjottavat sitten kyhättiinkin siskoni ja R:n kanssa kimpassa - strösselikoristeisia vaahtokarkkeja, pullatikkareita, poppareita ja hieman erilainen hedelmäsalaatti. 
Juomina meillä oli lasten simaa ja omenamehua. Aikuisille tietenkin kaffet ja teet. *Linan hame on saatu Vimmalta*

Lopputuloksena oli oikein ihanat ja aurinkoiset juhlat! Joista ainakin itselle ja Linalle jäi todella hyvä mieli. Toivottavasti vieraatkin viihtyivät! 

Kesäkuussa onkin tiedossa Ellen kaksveet.. Niiden suunnittelu lähtee käyntiin heti, kun toivun näistä juhlista!

2 kommenttia