18 x JATKA LAUSETTA

Tämä haaste on nyt muutaman päivän ajan kierrellyt eri blogeissa ja ajattelin ottaa siihen itsekin osaa. Onhan se joskus kivempi aloittaa viikko jollain kevyellä :)


En ymmärrä... Miten voin olla samaan aikaan todella onnellinen ja todella haikealla tuulella. Elämäntilanne kun on, mikä on, niin sitä tuppaa miettimään välillä liikaa. Pitäisi osata nauttia siitä onnellisuuden tunteesta.

Seuraavaksi ajattelin... Mennä nukkumaan. Kello on jo paljon.

Viime aikoina... Mielessä on liikkunut jos jonkinmoista ajatusta. Lähinnä olen kerännyt itselleni voimalauseita ja tsempannut itseäni tulevaan.

En osaa päättää... Aika montaakin asiaa. Tulevaisuuskin näyttää aika avoimelta, vaikkakin koulupaikka odottaa vielä vuodenkin päästä. Ehkä esteenä on enemmänkin jännitys siitä pärjäänkö vuoden päästä kolmen päiväkoti-ikäisen ja koulun kanssa.. Mutta ihan perusarjessa mun on vaikea päättää mitä tänään syötäisiin. :D

Muistan ikuisesti... Montakin asiaa! Niin hyviä kuin huonoja.. Ekana tuli mieleen se, kun isoveli avitti mun putoamista omenapuusta. Siitä on muistona iso arpi pitkin vatsaa.

Päivän paras juttu... Se, että sai viettää täysin kahdenkeskistä aikaa A:n kanssa. Käytiin yhdessä syömässä ja katselemassa päättäjäismekkoja. Harvoin saa viettää montaa tuntia vain yhden lapsen kanssa ja varsinkin esikoiselle se on huipputärkeää. Kuten myös äidille.

Noloa myöntää, mutta...Tunsin itseni tänään omaksi äidikseni, kun shoppailtiin A:n kanssa. Ne kaikki A:n ilmeet, kun ehdotin jotain vaatetta - flashback 15 vuotta sitten.

Viikko sitten... Oltiin kuvailemassa näitä kuvia Meren kanssa. Oli ihanaa! ...ja hävettää kertoa, että tää oli pakko katsoa kalenterista, sillä en todellakaan muista mitä oon tehny edes vartti sitten...

Kaikista pahinta on... Yksinäisyyden tunne. Se on oikeasti jopa väsymystä pahempi fiilis tällä hetkellä. Mä en ole koskaan ollut täysin yksin ja koko elämäni aikana viettänyt tasan vuoden sinkkuna. Sillonkaan en ollut täysin yksin... Nyt oon. Ekaa kertaa aikuiselämäni aikana.

Salainen taitoni on... Hymyillä vaikka sattuu. Onko se taito vai pahe? :D

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... ettei lapsille sattuis koskaan mitään pahaa.

Minulla on pakkomielle... Moneenkin asiaan. Jos saan jotain mieleeni, niin se on pakko saada/toteuttaa. Tällä hetkellä pakkomielteen kohteena on lastenvaatteet. Ja appelsiinimehu.

Söin tänään... Paahtoleipää, paahtoleipää.. Hesen pekoniaterian ja itsetehtyä mansikkarahkaa.

Ärsyttävintä on... Kun itseä alkaa ärsyttää jokin pieni asia. Sitten niistä tulee isoja, enkä pääse niistä helposti yli. Syytän tästäkin raskautta..

Tekisi mieli... Lähteä ulkomaille. Mun ihana entinen kampaaja vaihtoi alaa parturi-kampaajasta matkaoppaaksi ja tekis niiiiin paljon mieli lähteä lämpöön moikkaamaan ystävää <3 Mahikset siihen on vaan tällä hetkellä todella pienet. Koska lapset.


Minusta on söpöä... Kun Lina tänä aamuna halusi jutella vauvalle ja vauva potkaisikin Linaa korvaan. Neiti lähti äkkiä pois hyvin kauhunsekainen ilme kasvoillaan. Shit got real? :D
Tosin sen jälkeen Lina tuli minulle, että "nyt sinä kuuntelet minun masuani ja minun vauvaani. Se potkii sua sitten"...

Hävetti... Hävettää aika usein nykyään. Ennen muistin kaiken, mutta nykyään unohdan kaiken.

Olenko ainoa, jonka mielestä... Sade on vain ihanaa? Raikastavaa, puhdistavaa ja uudistavaa? Ja erityisesti nyt, kun heinänuha on muuten täysin mahdotonta lääkitä, niin sateiset päivät ovat pelastus - saan hengittää. 

Ihanaa eilen alkanutta viikkoa kaikille <3

2 kommenttia

  1. sun blogi on vaan niin ihana! tsemppiä arkeen :) ja söpöjä kuvia!!

    VastaaPoista