MILFRID-HERBERT

Mun sisko koitti mun alkuraskaudessa arvata tulevan vauvan nimeä. Kaikkien ehdotuksien joukossa oli myös Milfrid ja Herbert, siitä sai nimensä Milfrid-Herbert. 
Bebellä kun ei koskaan ole ollut varsinaista tekonimeä tai lempinimeä, niin Milfrid-Herbert saa kaikessa helppoudessaan ja lyhykäisyydessään toimittaa vauvan lempinimen virkaa. Tosin itse kutsun kyllä masuasukkia nimeltä.. Sillä oikealla nimellä. 


Meillä oli eilen nt-ultra. Käyntiin meni 5 minuuttia, joista suurimman osan varmastikin riisuin ja puin. Lääkäri kävi todella pikaseen vauvan läpi, ei kuunnellut edes sydänääniä ja se oli sitten siinä. "Normaali". Asia selvä. 
Onneksi olen käynyt jo varhaisultrassa ja eilen varasin vielä ajan myös yksityiselle 26.4., jotta saisin hieman paremman selostuksen vauvasta ja vauvan rakenteista. Eilinen ultra kun oli... aika mitäänsanomaton. 

Kaikki kuitenkin kunnossa ja Milfrid-Herbertin odotetaan syntyvän viimeistään 10.10.2016. 
En malta odottaa!! Mitä pidemmälle raskaus etenee, sitä enemmän innoissani siitä itse olen. Nyt, kun keskenmenoriski on todella pieni, ehkä uskallan itsekin hieman rentoutua, ostella muutamia tarvikkeita vauvalle ja olla onnellinen odottaja!

10 kommenttia

 1. No höh, kurjaa kun oli niin nopea ultrakäynti. :/ Ultraajalle kun ne on sitä perussettiä, mutta odottajalle päivä jota on odotettu pitkään. Onneksi kuitenkin kaikki pienellä hyvin ♥ ja pääset vielä sinne yksityiselle ultrattavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!
   Ärsyttää todella paljon sellanen "rutiini", kun ei se itselle ole rutiinia..

   Onneksi <3 Vajaa kolme viikkoa enää!!

   Poista
 2. Höh! Onpa ollut pöllö lääkäri, ärsyttää tommoset. Mut ihanaa että kaikki hyvin <3

  VastaaPoista
 3. Onko sulla itsellä vielä veikkausta sukupuolesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla itsellä vahva idea sukupuolesta, kuten aina aikaisemmillakin kerroilla on ollu... En vaan paljasta sitä ;)

   Poista
 4. No jopas on ollut lääkäri! :/ Tympeää. Tsemppiä raskausaikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella!

   Kiitos, tästä nautitaan heti, kun olo ei ole kestokrapulainen :D

   Poista