MAALISKUUN LUETUIMMAT

Niin vaan se maaliskuukin meni nopeaan. Tosin elän ehkä jonkinlaisessa arkisumussa, jossa päivät lipuvat peräjälkeen. 

Mutta mikäs teitä viime kuussa kiinnosti? 


Top kympissä on paljon raskausaiheisia postauksia, kuten Alkuraskaus - Ennen plussaaRaskausraivareita ja Pääsiäispotkuja. Yllätys, yllätys yksi luetuimmista postauksista on edelleen Perheluksusta! Meillä suunnitellaankin jo kesää ja uutta laivamatkaa. Sitä en vielä tiedä lähdetäänkö me täältä Turusta vai matkustettaisiinko taas Helsinkiin ja tehtäisiin ihana päivä Tukholmassa -risteily. 

Myös uusi elämänfilosofiani tavata Yksi ystävä viikossa keräsi paljon mielenkiintoa. 
Ihanaa, että myös #vanhemmatrasisimiavastaan -postaukseni Kun se osuu omalle kohdalle, sai myös paljon lukijoita. Rasisminvastainen työ on todella tärkeää ja kaiken pitää lähteä kotoa. Tietenkään kukaan ei voi vaikuttaa siihen, mitä lapsi oppii ympäristöltään, mutta jos kotona asenteet ovat kohdillaan, niin lapsi osaa muodostaa oman mielipiteensä. 


Raskaus ja ero kiinnostavat. Kärjessä heiluukin edelleen Miten raskaus ja ero kuuluu samaan lauseeseen. Olenkin kuullut paljon juoruja siitä kuinka meidän ratkaisua puidaan "lähipiirissämme" ja joudun olemaan todella pettynyt siihen, miten ihmiset eivät osaa kysyä asianomaisilta suoraan, vaan levittävät ikäviä huhuja ja juoruja. Mutta kun ei ole omaa elämää? Jos asia niin paljon kiinnostaa, niin varmasti kaikki juoruilijat osaavat ottaa minuun yhteyttä! 
Alkuraskaus - Plussan jälkeen on myös top kolmosessa. 

Kaksi maaliskuun luetuinta postausta ovat Kummit Ry ja 4 vatsatautia, 2 korvatulehdusta ja murtovaras
Täytyy sanoa, että tuon viimeisimmän jälkeen on kyllä todellakin tuntunut, että selviän lähes mistä vaan. Pari flunssaa ollaan senkin jälkeen koettu ja meikäläisellä on vähän väliä todella heikko olo, mutta ne ovat pientä siihen verrattuna, miten yksinhuoltajaurani lähti käyntiin... Nyt voi jo vähän hymyillä.  
Ja kuinka onnellinen olenkaan, että meidän vauvalla on jo kolme iki-ihanaa kummia!


Huhtikuussa on tiedossa energisempiä aikoja, ainakin toivon niin. Alkuraskaus on ohitettu ja odottelenkin väsymyksen ja pahoinvoinnin väistyvän pian pois tieltä. 
Tässä kuussa saan myös tietää vauvan sukupuolen! En ole vielä päättänyt kerronko sitä kenellekään (paitsi isälle tietenkin) vai pidänkö sen salaisuutena... Jostain syystä salaisuus kiehtoo. Ehkä koska kuulen todella paljon "josko nyt se on se poika", "poikaako yrititte" ja muita mainioita lausahduksia, joihin ei välillä tee mieli edes vastata....

Tiedossa siis vieläkin enemmän raskausjuttuja, mutta kuvia vaille valmiina on myös postaus meidän Neiti EI:stä, nimittäin todella uhmatuhmasta Ellestä. Ette arvaakaan minkälainen Justiina Ellestä on kasvanut! 

Ihanaa alkanutta kevättä sulle!

Ei kommentteja