LEFFAILTA!

Meillä on nykyään tapana tyttöjen kanssa viettää kerran viikossa leffapäivä. Se on kivaa yhdessäoloa, eikä edes vaadi paljoakaan rahaa, ehkä vähän herkkuja. 
Jokainen saa omalla kerrallaan valita elokuvan, jota sitten äitikin silmät ristissä yrittää katsoa. Osasta nykyajan lastenleffoista en tajua mitään, mutta tytöt tajuaa ja tärkeintä on, että lapset viihtyvät? 

A pääsi mukaan Viaplayn Lastenraatiin, mikä tarkoittaa sitä, että A valkkasi Viaplayn ohjelmistosta omat TOP 5 suosikit niin sarjoista kuin elokuvistakin. 
Tämän vuoksi meillä onkin viime aikoina enemmän tuijoteltu tablettia tai telkkaria, jotta ne suosikit Viaplayn aivan järjettömän kattavasta valikoimasta saataisiin esiin. Enkä ole kyllä vastaankaan laittanut - mikä on parempaa rentoutumista ja supistusten välttämistä kuin jatkuvat leffaillat? 


Itse olen myös yrittänyt ehtimisen mukaan tutustua paremmin Viaplayn maailmaan. Nyt, kun jaksan valvoa kasia myöhempään, niin olen ottanut tavaksi katsoa edes kaksi leffaa viikossa. 
Viaplayllä on huomattavasti kattavampi elokuvatarjonta kuin esimerkiksi Netflixillä ja elokuvat ovat lähes poikkeuksetta uusia. Uudella tarkoitan viimeisen 5 vuoden aikana tehtyjä, toki klassikoitakin Viaplaystä löytyy yllinkyllin! 
Viime viikonloppuna aloitin sarjojen katselun ja katsoinkin vahingossa 1,5 tuotantokautta Rakkauden anatomiaa putkeen.... Olin siis kotona pelkästään R:n kanssa viikonlopun, muut olivat R:n vatsatautia paossa. Samalla kuin itse tuijotin Rakkauden Anatomiaa ja itkin, niin R sai rauhassa maata sängyssä ja katsella omalta tabletiltaan ihan mitä hän itse halusi. 


Meillä harvoin kukaan tuijottaa telkkaria ja siitä perinteisestä tv-tarjonnasta meillä katsotaan enää Pikku Kakkonen, Emmerdale ja Geordie Shore. Voitte itse päätellä kuka katsoo mitä.... 
Koska olen armottoman huono muistamaan koska tulee mitäkin telkusta, niin Viaplay on erinomainen tapa päästä jatkamaan sitä omaa lempparisarjaa silloin, kun se itselle sopii parhaiten. Sama elokuvien kanssa - ei tarvitse vuokrata kallista elokuvaa ja sitten jättää sitä katsomatta, koska pikkulapset eivät juuri sinä iltana suostuneet yhteistyöhön nukkumismenojen kanssa. Uskokaa pois, niin on monta "omaa rentoutumisiltaa" mennyt ohi suun. 

Mitkäs ne A:n suosikit sitten olivat? 

Sarjoista A keräsi vain TOP kolmosen, sillä hän ei halunnut laittaa muita listalle. Elikkäs sarjojen TOP 3: 
1. Victorious
2. Paavo Pesusieni
3. Once upon a time

Leffat TOP 5: 
1. Inside Out
2. Rio 2
3. Titanic (kyllä, uskokaa tai älkää. Osui kyllä allekirjoittaneeseenkin 12-vuotiaana <3 )
4. Nalle Puh
5. Into the Woods


Nyt myös teillä lukijoilla on mahdollisuus päästä tsekkaamaan Viaplayn tarjonta, sillä yhdessä Viaplayn kanssa haluamme arpoa kolmelle teistä katselukoodit, joilla pääselle tutustumaan Viaplayhin täysin maksutta! 
Koodin arvontaan pääset osallistumaan täällä blogin puolella kuin myös Facebookissa ja Instagramissakin! Kolminkertaiset mahikset siis voittaa!

Osallistuminen tapahtuu täällä blogissa kommentoimalla alle, mikä on sinun suosikkielokuvasi! Jätäthän myös toimivan sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun mahdollisimman pian yhteyttä, jos onni osuu kohdallesi! 

Osallistumisaika alkaa nyt heti ja kestää aina 24.4. klo 23:59 saakka. 
Osallistumisaika on sama myös Facebookissa ja Instagramissa

Onnea arvontaan! 

Lisää Viaplaystä pääset lukemaan parin vuoden takaisesta postauksestani - Tylsän arjen sankari.
*Yhteistyössä Viaplayn Lastenraati ja Viaplay*

11 kommenttia

 1. Rakkautta vain - niin romanttinen ♡ Nähnyt ainakin 5 kertaa :D
  nonnalarissa@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Leijonakuningas :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Karkausvuosi on hauska ja romanttinwn ihana leffa:)
  Hessuli31@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Varmaan nälkäpelit tai outolinnut,niitä jaksaa kattoa aina :)
  Mellubaysal@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Suosikkielokuvani on Minun Afrikkani.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 6. Eat pray love on yksi suosikeista
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Titanic on mun ehdoton lemppari, se on vaan niin koskettava :)
  minsku9@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Suosikkileffani on Valehtelija valehtelija, jossa Jim Carrey hauskuttaa. Se on näytetty televisiosta monta kertaa, ja aina vaan se naurattaa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Tällä hetkellä suosikkina on hotelli transylvania 2, se vaan on hauska :D

  ro.rounie@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Leijonakuningas on aika ykkönen :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Vaikee miettii lempparii, mut tällä hetkellä voisin vastata p.s i love you, se on aikas ihana :) jenna.forsberg@gmail.com

  VastaaPoista