KOLMEVUOTIAALLENI
Sinä olet ihme. Kauan kaivattu ja hartaasti odotettu ihme. 

Sinä teet minut onnelliseksi joka päivä. Saat minut hymyilemään ja unohtamaan maailman pahuudet. Sinä osaat lohduttaa, antaa anteeksi ja ottaa muut huomioon. Sinä olet kaunis ja rakas pieni ihminen. 
Vaikka joskus toivoisin sinun kasvavan pian ulos uhmastasi ja vaikka joskus toivoisin, että osaisit hieman hiljentää tahtiasi, niin silti, silti nautin jokaisesta hetkestä kanssasi. Olivat ne sitten hyviä tai huonoja, rakastan sitä, että saan olla kanssasi.

Rakkauden määrää en osaa edes sanoin kuvailla. Rakastin sinua siitä hetkestä saakka, kun tein positiivisen raskaustestin ja rakastan sinua joka päivä vain enemmän. 
Olet valloittava persoona tarinoidesi kanssa. Mielikuvituksen ja huumorintajun määrä sinulla on valtava. Sinulla on enemmän ilmeitä kuin monella aikuisella ja osaat hienosti ilmaista itseäsi kaikin tavoin. 

Olen sinusta ylpeä. Sinä hämmästytät minua usein. Kuinka joku voikaan olla noin täydellinen minun silmiini. 
Haluaisin osata suojella sinua kaikelta pahalta, pitää sinut lapsena niin kauan kuin se vain on mahdollista. Antaa sinun kasvaa turvallisessa ympäristössä ja antaa sinun rikastuttaa mielikuvitustasi rajattomasti. Toivon, että sinä tiedät minun tekevän parhaani ja kaikkeni sinun puolesta.

Sinä tunnet minut ja minä tunnen sinut. Olet minulle tärkeä ja enemmän kuin rakas. Olet minulle minun maailmani. 

Rakkaudella, 
Äiti

6 kommenttia